Těšovice
úplná krátkodobá uzavírka silnice (III/14127) u lomu v Těšovicích, do 14. dubna 2018 vždy na max. 20 minut, důvod: zajištění bezpečnosti provozu při trhacích pracích v lomu, bez objížďky.

Výškovice
úplná krátkodobá uzavírka silnice (I/4) u lomu v Sudslavicích, při provádění trhacích prací v lomu, max. doba uzavření 20 minut mimo dopravní špičku.

Prachatice
uulice Zlatá stezka, částečná uzavírka jednoho jízdního pruhu v délce 25 m, v úseku podél opěrné zdi u gymnázia, rekonstrukce zdi provoz bude veden v jednom směru, do 23. prosince do 18 hodin.

Vlachovo Březí
výstavba chodníku, částečné omezení provozu podle umístěných značek na silnici III/14415, do 30. listopadu.

Blažejovice
úplná uzavírka silnice III/14136, rekonstrukce dvou mostů v místě Blažejovického mlýna, uzavírka by měla skončit dnes, 6. listopadu.

Zdíkov
silnice II/145, trasa Zdíkov – Zdíkovec, práce na údržbě mostu, provoz převeden na provizorní objízdnou trasu, řídí semafory, do 22. prosince.
- Němčice, úplná uzavírka silnice II/145 mezi obcemi Němčice a Češnovice v délce 6,1 kilometru, rekonstrukce povrchu vozovky, objízdná trasa pro nákladní auta z Netolic na Podeřiště a Novou Hospodu, pro osobní auta z Němčic na Tupesy, Břehov a Čejkovice, zkrácený termín uzavírky je do 15. listopadu.

Borová Lada
úplná uzavírka silnice II/167, oprava mostu, objížďka pro auta do výšky 3 metry přes Račí (silnice I/4) Horní Vltavice, Vimperk, Černá Lada. Pro auta s výškou nad 3 metry: silnice I/4 Račí, silnice II/145 Sušická ulice Vimperk, do 10. listopadu.

Bohumilice
oprava povrchu vozovky III/15421 v délce bezmála sedm kilometrů, provoz kyvadlově v jednom jízdním pruhu, do 10. listopadu.