Třeba malý Dominik si napsal o prut na ryby a strašně touží mít povolenku na rybaření. "Tak jsme se s Ježíškem domluvili, aby mu sehnal pruty i s povolenkou. Dominik byl úplně nadšenej! Vannessa by si zase od Ježíška nejvíc přála plyšového medvěda. Velkého, aby s ním mohla večer usínat. Petr chtěl koloběžku, aby měl první svoji vlastní a nemusel si ji pořád půjčovat. Michal si přál první pořádné sportovní boty, jako mají ostatní kluci ve škole. Dominik, kterému je sedmnáct, si přál sadu hrnců, protože dětem v domově rád vaří. Těch dárků bylo zase spousta a myslím, že se to povedlo. Každý našel to, co si opravdu přál," vypráví hejtman.

Jak dodává, je to jedna z nejhezčích akcí, kterou s nadačním fondem každý rok dělají. "Ta dětská radost u dárků je něco, co je pro nás největší odměna. Každý, kdo máte děti nebo vnoučata, a máte to štěstí, že můžete vidět jejich rozzářené oči, určitě víte, o čem mluvím," usmívá se Martin Kuba.

"Jsem rád, že se nám s nadačním fondem daří tady na jihu Čech už roky pomáhat všem talentovaným dětem, které nemají doma tak silné ekonomické zázemí, aby mohly rozvíjet svůj talent. Proto jsem ho před lety založil a děkuju všem, kteří nám s plněním přání dětem pomáháte," dodává hejtman.