V okresním přeboru se potvrzuje předpoklad, že prim budou hrát oba týmy, které sestoupily z I.B třídy, tedy Záblatí se Zdíkovem, a pak mužstva z Volar a Pěčnova. Naopak bez bodu zůstávají po čtyřech kolech ještě tři týmy.

Nebahovy – Pěčnov 2:5 (0:2). Nebahovští si minule přivezli ze Čkyně šestigólový příděl, a tak vstoupili tentokrát do zápasu aktivně. Vytvořili si dobré šance, ale góly z toho nebyly. Naopak hosté z ojedinělého útoku ve 38. minutě Kochmou otevřeli skóre. A smolný zápas domácích pokračoval, když si dali vlastence. Ve druhém poločase již byli hosté výrazně lepší, Kochma a Beneš zvedli skóre až na 0:4. Teprve potom snižoval domácí Sitter, ale hosté byli při chuti a Podlešák dal jejich pátý gól. Domácím se pak již jen podařilo Rosou zmírnit porážku na 2:5. V brance domácích byl tentokrát Pavol Sýkora, ale ani jeho brankářské umění neodvrátilo porážku. Rozhodoval Harvalík.
Zdíkov – Čkyně B 3:0 (2:0). Ve střetnutí blízkých soupeřů jak zeměpisně tak i v tabulce se očekával vyrovnanější souboj, ale hned první poločas byl v naprosté režii domácích. Po přestávce se sice hosté zlepšili, konečně i začali střílet, ale trefovali jen tyče. Když dali branku, nebyla uznána pro ofsajd. Třetí brankou si pak Zdeněk Holzknecht dokončil hattrick. Jasné vítězství domácích s přehledem odřídil Barták.
Šumavské Hoštice – Volary 1:3 (1:3). Domácí v podzimní části ještě nebodovali, naopak hosté obě svá utkání vyhráli. I tentokrát začali lépe, když se dostali do vedení brankou M. Sedláka. To však brzy změnil domácí Topka, který vyrovnal na 1:1. Pak měli hosté sérii trestných kopů a dva se jim náramně vydařily, když skórovali Svěchota a Pospíšil. Jinak bylo utkání herně vyrovnané, domácí měli dost šancí, ale chyběla přesná střelba. Navíc neproměnili penaltu. Rozhodoval Barták.
Lenora – Záblatí 3:5 (2:2). Stěžejní utkání čtvrtého kola nezklamalo. Záblatští ve třech kolech inkasovali jedinou branku a v Lenoře jen v první půli hned dvě. A to stále jen dotahovali vedení soupeře. Po změně stran již byli hosté iniciativnější, udávali tempo hry, a když domácí otevřeli hru, dostal šanci nejlepší záblatský kanonýr Vorlíček, aby si zarovnal hattrick. Jednou mu pomohl gólem Had a jednou J. Klabouch. Za domácí se dvakrát trefil P. Jančovič a jednou Parai. Před stovkou diváků řídil Háša.
Zbytiny – Vacov B 7:3 (4:2). V souboji bezbodových týmů se domácí po zhubených zápasech konečně rozstříleli. Dařilo se jim od začátku a již po prvním poločase bylo zřejmé, že dovedou utkání do vítězného konce. Branky: Lebeda 3, L. Václavík, V. Šnajdr, F. Šnajdr a Š. Novák – Zitta 2, Fleischmann (11).

V okresní soutěži se již zase měnilo pořadí v tabulce. Vypovídá to o zatímní vyrovnanosti týmů. Jasné je zatím jen to, že již nikdo nepokračuje s čistým bodovým kontem.

Vitějovice – Horní Vltavice 7:0 (4:0). Od začátku utkání nebylo pochyb, že si favorizovaní domácí půjdou pro vítězství. Svůj brankový účet pravidelně navyšovali, až se zastavili na sedmičce. Branky: Raušer a Solčanyi 2, S. Novák, Mareš a Ludačka.
Husinec B – Stožec 4:1 (1:0). Domácí nováček soutěže z předchozích zápasů vytěžil čtyři body a hosté vyšli naprázdno. Přesto se čekalo, že by mohli využít své zkušenosti a něco si odvézt. Utkání bylo hodně vyrovnané, přestože výsledek naznačuje převahu domácích. Oba celky měly hodně střeleckých šancí, ale hosté nemířili přesně. Za stavu 1:0 neproměnili penaltu a poté ani druhou. To zřejmě ovlivnilo jejich hru a skórovali až za stavu 3:0 pro domácí. Branky: Kolafa, Bláha, Kolář a Slípka – Bajčík. Rozhodoval Miko.
Svatá Maří – Dub 1:2 (1:1). Ztráta všech bodů na domácím hřišti je určitě překvapením. Svatomářští tím opustili první příčku tabulky. V utkání začali dobře, ale mnoho šancí neproměnili. Ve druhém poločase se hosté zlepšili a jejich výhra byla zasloužená. Branky: J. Janda – Zima a L. Friš. Rozhodoval Zloch.
Borová Lada – Vimperk B 0:3 (0:0). Utkání mělo velmi dobrou úroveň, oba celky hrály s velkým nasazením a zápas se musel líbit. První poločas byl herně vyrovnaný, po změně stran již byli hosté lepší. Jejich mladý kolektiv hrál velmi svižnou kopanou bez výpomoci pendlů z áčka. Za výkon ve druhém poločase si Vimperští body zcela zasloužili. Branky: M. Klimek, V. Pankratz a M. Hrabák. Rozhodoval Háša.