Předchozí
1 z 40
Další

V zatáčce nezvládl motorku, při noční havárii zahynul

Tragický konec měla noční nehoda z 19. prosince motorkáře (39) u Pelejovic na Českobudějovicku. Před půl druhou v noci ze soboty na neděli jel na krosovém motocyklu Kawasaki ve směru z Dolního Bukovska na Neplachov. Po projetí mírně levotočivé zatáčky přejel za pravou krajnici a dále pokračoval mimo vozovku do příkopu, kde havaroval. Svým zraněním na místě podlehl. 

Místo tragické nehody u Pelejovic.Místo tragické nehody u Pelejovic.Zdroj: Policie ČR

Srážku dvou aut na Prachaticku nepřežila mladá spolujezdkyně

V neděli 12. prosince kolem páté hodiny odpolední se na silnici u Strunkovic nad Blanicí srazila dvě auta. Řidič Peugeotu (roč. 2003) jel od obce Žíchovce na Bavorov a v zatáčce vyjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí Škodou Octavií. Tu řídil muž (1984). Po střetu skončil Peugeot mimo komunikaci, přičemž spolujezdkyně (2003) z něj při nehodě utrpěla velmi těžká zranění, kterým následně podlehla.

Po střetu skončil Peugeot mimo komunikaci.Po střetu skončil Peugeot mimo komunikaci.Zdroj: PČR

Po srážce aut u Větřní v nemocnici zemřel řidič

V pondělí 22. listopadu odpoledne se za Větřním na Českokrumlovsku, nedaleko Všeměr, čelně srazil VW Tiguan, který přejel do protisměru, s protijedoucí Škodou Octavia.Při nehodě utrpěli oba řidiči velmi vážná zranění. Řidič z tiguanu i přes veškerou péči lékařů svým zraněním v nemocnici podlehl. 

Srážka dvou aut u Větřní měla tragický konec.Srážka dvou aut u Větřní měla tragický konec.Zdroj: Policie ČR

Po nárazu do svodidel na uzavřeném úseku zemřela řidička

K nehodě došlo v úterý 26. října v 15.45 za Pískem na hlavním tahu na Prahu. Řidička (nar. 1968) ve voze značky Ford vjela do míst uzavřeného úseku komunikace v místech, kde probíhají práce na silnici, a s autem narazila do betonových svodidel. Při nehodě utrpěla zranění, kterým následně podlehla.

Tragická nehoda u Písku.Tragická nehoda u Písku.Zdroj: Policie ČR

Cyklista u Hluboké přehlédl hranol u silnice, na místě zemřel

Po půl čtvrté ráno v sobotu 23. října oznámil na linku tísňového volání náhodný svědek, že nalezl bezvládného muže u jízdního elektrokola na silnici u prvního domu na Hluboké. Policie zjistila, že cyklista (roč. 1951) jel od Jílovic na Hlubokou u Borovan a pravděpodobně narazil do betonového hranolu tvořícího zábranu vjezdu na travnatou plochu u rodinného domu. Po pádu na zem utrpěl muž, který jel na kole bez helmy, těžká zranění, kterým na místě podlehl. 

Cyklista na e-kole zřejmě přehlédl překážku u silnice.Cyklista na e-kole zřejmě přehlédl překážku u silnice.Zdroj: Policie ČR

Auto v Budějovicích srazilo chodce

K tragické dopravní nehodě došlo kolem půl sedmé ráno ve středu 13. října v Plzeňské ulici v Českých Budějovicích. Řidič bílé Dacie Dokker se patrně plně nevěnoval řízení a přední částí vozu narazil do chodce, který přecházel z levé strany přes komunikaci. Chodec na následky ranění později zemřel v nemocnic. 

Střet chodce s užitkovým vozidlem skončil těžkým zraněním a následným úmrtím ve zdravotnickém zařízení.Střet chodce s užitkovým vozidlem skončil těžkým zraněním a následným úmrtím ve zdravotnickém zařízení.Zdroj: Policie ČR

Při srážce s kamionem na Krumlovsku zemřel řidič osobáku

V úterý 12. října po 17. h se stala tragická nehoda na hlavním tahu mezi Velešínem a Kaplicí, a to u odbočky na Zvíkov. Starší řidič osobního auta, který zemřel na místě, pravděpodobně v důsledku zdravotní indispozice přejel do protisměru, kde se jeho vůz čelně střetl s kamionem. 

Ilustrační foto.Ilustrační foto.Zdroj: DENÍK/Milan Kilián

Autobus u Vyššího Brodu srazil cyklistu

Cesta na kole bez osvětlení a bez reflexních prvků se patrně stala osudnou cyklistovi (57) na Českokrumlovsku. Ve středu 6. října 2021, krátce po půl šesté ráno, ho mezi Vyšším Brodem a Loučovicemi srazil autobus, jehož řidič ho podle všeho přehlédl. 

Cyklista nepřežil srážku s autobusem.Cyklista nepřežil srážku s autobusem.Zdroj: Policie ČR

U Letů na Písecku při srážce aut zemřeli dva lidé

Ve středu 29. září po čtvrté odpolední se na silnici I/4 u Letů na Písecku srazila dvě auta, osobní vůz Suzuki a nákladní auto. Nehodu nepřežili dva lidé - řidič osobního auta (1953) a jeho spolujezdkyně (1954).

Tragická nehoda na Písecku.Tragická nehoda na Písecku.Zdroj: PČR

Na Jindřichohradecku zemřel nepřipoutaný řidič

V noci z pondělí na úterý 14. září 2021 došlo k tragické dopravní nehodě, při které zahynul řidič (ročník 1968) VW Sharan. Jel po silnici III/15512 ve směru od Dunajovic na Břilici. S vozidlem vyjel vpravo mimo komunikaci. Tam se auto přetočilo, narazilo střechou do vzrostlého stromu a od něj se odrazilo vpravo na přilehlou louku. 

Tragická noční nehoda u Dunajovic z 13. září 2021. Řidič (r. 1968) zahynul po nárazu VW Sharan do stromu.Tragická noční nehoda u Dunajovic z 13. září 2021. Řidič (r. 1968) zahynul po nárazu VW Sharan do stromu.Zdroj: Policie ČR

Senior nepřežil u Chyšek náraz autem do posedu a stromů

V sobotu 4. září nezvládl na Písecku řidič (67) auto s vozíkem plným stavebního materiálu. Osudný mu byl zřejmě jeden z nárazů do překážek mimo silnici. Přejel se svou octavií do protisměru, kde pod svahem narazil do mysliveckého posedu a pak ještě do vzrostlých stromů. Na místě podlehl následkům zranění.

Smrtelnou nehodu na Písecku šetřili v sobotu policisté. Je to již druhá zářijová tragédie na jihu Čech.Smrtelnou nehodu na Písecku šetřili v sobotu policisté. Je to již druhá zářijová tragédie na jihu Čech.Zdroj: Policie ČR

Po srážce dvou cyklistů u Třeboně zemřel senior

Ve středu 1. září 20201 dopoledne jel po cyklostezce u Leštiny u Nové řeky směrem na Majdalenu cyklista (ročník 1943) na elektrokole, který přejel na levou stranu stezky, kde se střetl s jízdním kolem protijedoucího cyklisty. Při nehodě se zranil cyklista na elektrokole. Senior byl po resuscitaci přepravován letecky do českobudějovické nemocnice, během transportu bohužel zemřel.

Cyklista. Ilustrační foto.Cyklista. Ilustrační foto.Zdroj: Deník/Michal Bílek

Na Písecku se srazila auta, o život přišla seniorka

Před třetí hodinou odpolední se čelně střetla dvě osobní auta. Jedna z cestujících náraz nepřežila, další tři těžce zraněné přepravili záchranáři do nemocnice. Po silnici od Kostelce nad Vltavou jel řidič (roč. 1984) BMW X5, při průjezdu ostrou pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem tovární značky Hyundai i40, ve kterém cestovala zmíněná seniorka. 

Tragická nedělní nehoda nedaleko Hrejkovic na Písecku.Tragická nedělní nehoda nedaleko Hrejkovic na Písecku.Zdroj: Deník/- Policie ČR

Senior zemřel po nárazu do rodinného domu

V sobotu 21. srpna vpodvečer zahynul ve svém voze v Borotíně na Táborsku 85letý senior. Jel kolem půl sedmé s Fordem Focus od Kamenné Lhoty, přičemž přejel na odstavnou plochu před rodinným domem a pak do opláštění budovy naboural. Na místě podlehl těžkým zraněním neslučitelných se životem.

Proč řidič nezvládl řízení, může objasnit pitva.Proč řidič nezvládl řízení, může objasnit pitva.Zdroj: Policie ČR

V noci narazil autem do stromů

V sobotu 21. sprna 2021 zemřel po noční nehodě na Písecku řidič Škody Octavie (49). Stalo se to po půl druhé v noci v Srlíně u Bernartic. S vozem vyjel mimo komunikaci, kde narazil do stromu, pak do betonového patníku a následně ještě do dalšího stromu. Po střetu se vozidlo odrazilo pod úroveň vozovky, kde havarovalo do zaparkovaných vozidel Škoda Octavia a Ford Focus. Řidič svým zraněním podlehl v nemocnici. 

Tragická noční nehoda na Písecku.Tragická noční nehoda na Písecku.Zdroj: Policie ČR

Cyklistka na Strakonicku spadla pod náklaďák, nepřežila

Tragická nehoda se stala v úterý 17. srpna odpoledne na cyklostezce nedaleko Modlešovic na Strakonicku. Starší žena (61) jela po cyklotrase na kole za druhým cyklistou směrem na Hajskou. Proti nim jela Tatra a žena se patrně při míjení vozidla neudržela na své straně a spadla pod zadní kola jedoucího nákladního vozidla. Svým zraněním na místě podlehla.

Starší žena na kole přišla nedaleko Strakonic i život při kolizi s tatrovkou.Starší žena na kole přišla nedaleko Strakonic i život při kolizi s tatrovkou.Zdroj: Policie ČR 

Muž na Kaplicku se zabil na kole

Po půl jedenácté nalezla 17. 8. náhodná svědkyně za Blanskem muže u kraje silnice bez známek života. Muž (37 let) jel na pánském jízdním elektrokole mezi obcemi Blansko a Soběnov na Kaplicku, kdy při sjezdu z mírného klesání v zatáčce pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, přejel do protisměru a havaroval do příkopu. Přitom si vážně zranil hlavu.

Náhodná svědkyně nalezla ležícího cyklistu, bohužel bez známek života.Náhodná svědkyně nalezla ležícího cyklistu, bohužel bez známek života.Zdroj: Policie ČR

Zemřela spolujezdkyně

V neděli 15. srpna narazilo na silnici II/152 mezi Starým Hobzím a Slavonicemi auto s německou SPZ do stromu. Cestovaly v něm dvě ženy, spolujezdkyně bohužel na místě podlehla zraněním. 

Úterní nehoda u Strmilova si vyžádala další lidský život.Po nárazu auta do stromu zahynula spolujezdkyně. Ilustrační foto.Zdroj: Policie ČR

Motocyklista podlehl zraněním z nehody Na Dlouhé louce

Po večerní havárii 10. srpna v Českých Budějovicích, kdy došlo ke střetu osobního auta a motorky, řidič motocyklu svým zraněním v úterý v nemocnici podlehl. Řidič vozidla značky VW Passat jel podle jihočeského policejního mluvčího Jiřího Matznera po Dlouhé louce od Strakonické ulice směrem k výstavišti, když odbočil vlevo k čerpací stanici. Patrně přehlédl v protisměru jedoucího motocyklistu a došlo ke střetu. Naneštěstí motocykl, který byl při nehodě vymrštěn do vzduchu, navíc zranil dvě další osoby, které se nacházely u čerpací stanice a vystaveného monopostu formule 1. 

Nepozornost řidiče kamionu zavinila nehodu na silnici v Dolním Újezdu, ke které vyjížděli v pondělí odpoledne policisté. Po střetu s kamionem skončil v nemocnici pětatřicetiletý motorkář, který utrpěl při pádu z motocyklu zranění.Nehoda auta a motocyklu. Ilustrační foto.Zdroj: Policie ČR

Jeden život vyhasl po nárazu do stromu 

K tragické dopravní nehodě došlo v úterý 10. srpna po 15. hodině na silnici I/39 mezi Volary a Lenorou, kousek nad odbočkou na Soumarský most a České Žleby. Řidič vozidla Ford S-Max havaroval do stromu. Jeden člověk při nehodě zemřel, pět lidí je zraněno. Silnice kvůli ní zůstala uzavřená.

Tragická nehoda u Soumarského mostu.Tragická nehoda u Soumarského mostu.Zdroj: Policie ČR

Po srážce s vlakem zemřelo dítě

Tragickou bilanci má železniční neštěstí z pátku 30. července, kdy se na železničním přejezdu v Holubově na Českokrumlovsku srazilo osobní auto s projíždějícím vlakem. Zemřelo jedno z dětí, které v autě cestovaly.

Pravděpodobně přehlédnutí výstražného světelného znamení bylo důvodem nehody osobního automobilu a osobního vlaku na železničním přejezdu v Holubově.Pravděpodobně přehlédnutí výstražného světelného znamení bylo důvodem nehody osobního automobilu a osobního vlaku na železničním přejezdu v Holubově.Zdroj: Deník/Zuzana Kyselová

Srážku s autem nepřežil mladý motocyklista

Ve čtvrtek 29. července krátce po půl třetí odpoledne přijali policisté oznámení o tragické dopravní nehodě, která se stala v Újezdu nedaleko Vodňan. Ve směru na Vodňany projížděl Újezdem řidič (nar. 1992) vozidla značky Renault. "Za ním jel motocyklista (nar. 2003) na motocyklu značky Honda. Řidič auta začal odbočovat vlevo a přitom došlo ke střetu s motocyklistou, který ho v tu chvíli předjížděl. Motocyklista při pádu narazil hlavou do zdi domu. Utrpěl velmi vážná zranění, kterým, přes veškerou snahu záchranářů, podlehl," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Tragický střet motocyklisty s osobním autem v Újezdu u Vodňan.Tragický střet motocyklisty s osobním autem v Újezdu u Vodňan.Zdroj: Policie ČR

Smrt zavinilo předjíždění přes plnou čáru

Na Jindřichohradecku, mezi Kunžakem a Strmilovem, 13. července 2021 řidič Škody Roomster pravděpodobně odbočoval doleva k místnímu hřbitovu, a to v době, kdy ho přes plnou středovou čáru předjížděl VW Touran. "Došlo ke střetu, při kterém byl touran odražený a narazil do stromu," uvedl Jiří Matzner s tím, že řidič ve volkswagenu (1956) utrpěl smrtelné zranění.

Úterní nehoda u Strmilova si vyžádala další lidský život.Ze nehodou stálo předjíždění přes plnou čáru. Zdroj: Policie ČR 

U Senožat někdo srazil cyklistu a ujel

U Senožat na Bechyňsku 5. 7. zemřel v ranních hodinách cyklista. K tragické události došlo pravděpodobně ve 4.30 hodin ráno pár metrů před označníkem obce Senožaty ve směru od Bechyně na Táborsku. Řidič z místa nehody ujel. Kdo by měl případné svědectví k této tragické nehodě, měl by se přihlásit na linku 158. 

Tragický střed auta a kola stál mladého cyklistu život.Tragický střed auta a kola u Senožat 5. 7. stál mladého cyklistu život.Zdroj: Policie ČR

Při objíždění autobusu srazila chodce. Ten v nemocnici umřel

Na přechodu na návsi v Ločenicích na Budějovicku došlo 21. 6. ke střetu osobního automobilu a chodce. Řidička objížděla autobus stojící v zastávce a podle vyjádření policie již nedokázala střetu s mužem zabránit. Zraněnému poskytli svědci nehody laickou první pomoc, ve které pokračovali zdravotníci záchranné služby. Muž byl následně transportován do nemocnice. Bohužel, tam na následky zranění zemřel.

Střet auta s chodcem na přechodu v Ločenicích.Střet auta s chodcem 21. 6. na přechodu v Ločenicích.Zdroj: Policie ČR

Nehoda u Hracholusk skončila tragicky. Zraněné dítě v nemocnici zemřelo

Dopravní nehoda, které se stala 16. 6. u Hracholusk na Prachaticku, má smutný konec. Na čtyřramenné křižovatce řidič nákladního vozidla DAF narazil zezadu do před ním jedoucího osobního vozidla Ford Focus, jehož řidička chtěla odbočovat na vedlejší komunikaci. Po střetu bylo osobní vozidlo dále odraženo vlevo mimo silnici, kde se převrátilo na střechu. Vážně zraněné dítě na zadním sedale, bohuřel, v nemocnici zemřelo.

Řidič nákladního vozidla zezadu narazil do před ním jedoucího osobního vozidla.Řidič nákladního vozidla 16. 6. u Hracholusk zezadu narazil do před ním jedoucího osobního vozidla.Zdroj: Policie ČR

Řidička narazila do stromu. Zraněním podlehla

K tragické dopravní nehodě mezi Milevskem a Sepekovem došlo 14. 6. ráno. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Seniorka za volantem škodovky vyjela mimo silnici a narazila do stromu, utrpěla smrtelné zranění.

Z místa nehody u Milevska.Z místa tragické nehody 14. 6. u Milevska.Zdroj: PČR

Tragická nehoda u Vimperka

Za Vimperkem u druhé benzínky na silnici 1/4 směrem na Čkyni se 12. června stala smrtelná dopravní nehoda. Motorkář (1981) pravděpodobně vlivem nepřiměřené rychlosti narazil do svodidel, následně se část motorky s mužem odmrštila do protisměru a došlo ke střetu se Škodou Fabií. Motocyklista zemřel.

Ilustrační foto. Ilustrační foto. Zdroj: Policie ČR

U Jindřichova Hradce při střetu tří aut zemřel jeden člověk

Na hlavním tahu z Jindřichova Hradce na Prahu 26. 5. řidič dodávky Volkswagen Transporter z nezjištěných důvodů vjel do protisměru. Proti němu jela dvě vozidla značky Dacia. První z řidičů stačil zareagovat a uhnul mimo vozovku. Druhý už uhnout nestihl a došlo k čelnímu střetu. Zraněním podlehl.

Nehoda mezi Děbolínem a Jindřichovým Hradcem.Nehoda mezi Děbolínem a Jindřichovým Hradcem si vyžádala jeden lidský život.Zdroj: Policie ČR

Na Dačicku mladý přidič nepřežil náraz do stromu

Noční jízda se stala 22. 5. kolem půl čtvrté ráno osudnou pro řidiče (23 let), který u Lipové na Dačicku s autem narazil do stromu. Utrpěl smrtelné zranění.

Po nárazu do stromu zemřel v sobotu 22. května ráno nedaleko Lipové u Volfířova na Jindřichohradecku řidič narozený v roce 1998.Po nárazu do stromu zemřel v sobotu 22. května ráno nedaleko Lipové u Volfířova na Jindřichohradecku řidič narozený v roce 1998.Zdroj: Policie ČR

V Kardašově Řediči u školy auto srazilo chodce. Ten na místě zemřel

Na průtahu Kardašovou Řečicí na Jindřichohradecku 14. 5.  řidič osobního auta srazil v prostoru u přechodu pro chodce před školou staršího muže. Následně auto narazilo do budovy školy. Chodec zraněním podlehl.

Tragický střet auta s chodcem v Kardašově Řečici na přechodu u školy.Tragický střet auta s chodcem 14. 5. v Kardašově Řečici na přechodu u školy.Zdroj: Nikola Semerád

Auto ve Veselí narazilo do betonového sloupu. Řidič zraněním podlehl

Nedaleko bývalé mlékárny ve Veselí nad Lužnicí 8. 5. řidič Peugeotu 206 náhle vybočil ze svého jízdního pruhu a auto narazilo do betonového sloupku. Náraz směřoval na místo řidiče. Ten na místě zemřel.

Tragická dopravní nehoda se stala na okraji Veselí nad Lužnicí.Tragická dopravní nehoda se stala 8. 5. na okraji Veselí nad Lužnicí.Zdroj: Policie ČR

Náraz do stromu u Tří veverek se stal řidiči osudný

U Dolního Dvořiště 6. 5. na křižovatce u Tří Veverek narazilo auto do stromu. Ve voze zůstala zaklíněná jedna zraněná osoba. Hasiči ihned zahájili vyprošťování. Během několika minut předávali osobu záchranářům. Bohužel i přes veškerou jejich snahu řidič následkům nehody podlehnul. 

Tragická nehoda u Tří veverek.Tragická nehoda 6. 5. u Tří veverek na Českokrumlovsku.Zdroj: HZS JČK

Snaha záchranářů na Trhovosvinensku byla marná

27. 3. jela řidička ve směru od Mohuřic na Trhové Sviny. Z nezjištěných příčin vyjela s vozidlem mimo silnici. Podle záchranářů zůstala žena zaklíněná uvnitř auta namáčknutého na strom. Vyprošťování bylo ale velmi obtížné a v jeho průběhu u pacientky došlo k selhání životních funkcí. Záchranáři okamžitě zahájili neodkladnou resuscitaci. Bohužel, i přes veškerou snahu všech přítomných, žena zranění na místě podlehla. 

U nehody zasahovala také letecká záchranná služba.U nehody u Mohuřic zasahovala také letecká záchranná služba. Ilustrační foto.Zdroj: ZZS JK

Při nárazu do stromu u Jindřichova Hradce zemřel řidič

Na Jindřichohradecku 12. 3. půl hodiny po půlnoci došlo u Dolního Skrýchova ke smrtelné dopravní nehodě. Zemřel při ní řidič vozu značky Škoda, jeho spolujezdec se zranil. Řidič pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do stromu. 

Náraz do stromu nepřežil řidič osobního vozidla.Náraz do stromu u Dolního Skrýchova 12. 3. nepřežil řidič osobního vozidla.Zdroj: PČR

Smyk u Vimperka skončil nárazem do kamionu. Řidič osobáku zraněním podlehl

Řidič Audi (ročník 1979) 5. 3. jel od centra Vimperka na Strážný, kdy pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a na přímém zasněženém úseku dostal smyk, poté vjel do protisměru, kde se střetl s kamionem. Řidič osobního vozidla utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl. 

K tragické dopravní nehodě došlo v pátek ráno u Vimperku.K tragické dopravní nehodě došlo 5. 3. u Vimperku.Zdroj: PČR

Tragický střet osobáku s vlakem u Nedabyle

Řidička vozidla značky Ford C-Max 2. 3. vjela u obce Nedabyle na Budějovicku na železniční přejezd přímo před projíždějící vlak. Motorové vozidlo bylo srážkou značně zdemolováno. Přes veškerou péči záchranářů na místě jeden cestující z vozidla nehodu nepřežil. 

Tragická nehoda na přejezdu u Nedabyle. Při střetu auta s vlakem vyhasl lidský život.Tragická nehoda 2. 3. na přejezdu u Nedabyle. Při střetu auta s vlakem vyhasl lidský život.Zdroj: Policie ČR

Zbytečně vyhaslé dva životy cyklistů na Budějovicku

Tragická nehoda se stala 20. 2. krátce před 15. hodinou mezi obcemi Kaliště a Zaliny na Českobudějovicku. Svým zraněním zde podlehli dva cyklisté. Řidič osobního vozidla značky Peugeot 406 jel ze Zalin do Kaliště. Zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a po vyjetí do mírného stoupání v zatáčce auto dostalo smyk, vjelo do protisměru, kde narazilo do vzrostlých stromů, a přitom zřejmě srazilo i dva protijedoucí cyklisty, ženu středního věku a mladého muže. 

Sobotní dopravní nehoda, při níž bohužel zemřeli dva cyklisté.Dopravní nehoda 20. 2. mezi obcemi Kaliště a Zaliny, při níž bohužel zemřeli dva cyklisté.Zdroj: ZZS Jihočeského kraje

Tragická nehoda omezila provoz na výjezdu u hradeckého Penny

Na výjezdu z Jindřichova Hradce na Třeboň, na křižovatce u Penny 4. 2. řidič Škody Fabia nedal přednost při vyjíždění z vedlejší na hlavní komunikaci a došlo ke střetu s dodávkou. Řidič dodávky utrpěl zlomeniny, řidič Fabie zemřel.

Tragická nehoda v Jindřichově Hradci na křižovatce pod Penny.Tragická nehoda 4. 2. v Jindřichově Hradci na křižovatce pod Penny.Zdroj: HZS JČ

Vyhýbání se zvěři u Husince mělo tragický konec

Vyhýbání se zvěři u Husince mělo tragický konecSmutný konec měla 10. 1. dopravní nehoda u obce Husinec na Prachaticku. Zemřela při ní spolujezdkyně. Řidič vozidla Nissan se pravděpodobně vyhýbal zvěři a strhl vozidlo vpravo, kde narazil do propusti. 

Ani tento víkend se neobešel bez tragické nehody. Krátce po obědě vyjížděly složky IZS k havárii u obce Husinec. Foto: Policie ČR10. 1. vyjížděly složky IZS k havárii u obce Husinec. Zdroj: Deník / VLP Externista

První letošní tragická nehoda se stala v Kaplici - Nádraží

Na silnici první třídy vedoucí od Českých Budějovic na Kaplici v osadě Kaplice Nádraží 3. 1. večer auto srazilo chodce středního věku, muž po střetu zemřel.

Muž středního věku po střetu s autem zemřelMuž středního věku 3. 1. v Kaplici - Nádraží po střetu s autem zemřelZdroj: Facebook