Kabelkový veletrh Deníku.Zdroj: DeníkPřípravy na Kabelkový veletrh vrcholí. V úterý pracovníci Jihočeského deníku budou svážet všechny kabelky a další věci, které lidé darovali, do IGY Centra, abyste ve středu mohli vyrazit na nákup. Sešlo se nám více než pět tisíc kabelek, dále budou v nabídce  angličáci, dětské knihy či bižiterie.

Chybět třeba nebudou ani kabelky, které věnovaly zaměstnankyně společnosti ENGEL Kaplice. Například Monika Růžička Melicharová na Kabelkovém veletrhu ocenila, že jeho prostřednictvím mohou talentovaným dětem pomoci i lidé, kteří nemají možnost přispět finanční částkou. „Líbí se mi, že moje kabelky dále poslouží někomu jinému. Udělá radost jiné ženě, které se zalíbí, ta navíc nákupem tašky přispěje na dobrou věc. Kruh se hezky uzavře a všichni budou mít z této akce užitek,“ doplnila Monika Růžička Melicharová.

Do sbírky pro Kabelkový veletrh Deníku se tradičně zapojily také například pracovnice českobudějovické centrály dm drogerie. Dohromady daly nejen kabelky, ale také množství hraček.

Na veletrhu si budete moci vybrat z tisíců kabelek za symbolické ceny, k mání bude navíc také několik extra kousků. Nabídneme také bižuterii, hračky pro holky i kluky, knihy nebo šátky.

Na Kabelkovém veletrhu dostanete i mimořádné zboží – šaty, které věnovala zpěvačka Dasha, či sošku Jihočeské Thálie od herečky Jihočeského divadla Věry Hlaváčkové. Její herecká kolegyně Daniela Bambasová věnovala loutky čarodějnic.