Jedete do zahraničí? Nebo obdivujete krásy české krajiny? A chcete ještě vyhrát týdenní pobyt na farmě v Itálii a k tomu půjčení automobilu?

Zapojte se do soutěže Deníku.

Stačí jen poslat fotografii z výletu či dovolené, kterou jste absolvovali v letošním roce

Co udělat?

Nezapomeňte s sebou na výlet či dovolenou přibalit fotoaparát a také jeden výtisk Prachatického deníku z letošního roku. Na místě, kam dorazíte, se nechte vyfotografovat s Deníkem v ruce či na hlavě a fotografii či fotografie ve formátu jpg nám zašlete na adresu redakce.prachaticky@denik.cz. K vaší fotografii napište zároveň kratičký příběh, proč jste vyrazili právě na vybrané místo.

Proč?

Deník pro vás připravil soutěž, na jejímž konci je pro jednoho z našich čtenářů týdenní pobyt v jižním Tyrolsku a navíc vám k tomu ještě zapůjčíme automobil.

Do kdy poslat?

Vaše fotografie očekáváme nejdéle do 10. srpna letošního roku. Porota složená ze čtenářů Prachatického deníku následně vybere jednoho z vás, kdo postoupí do celorepublikového kola o týdenní dovolenou.

Co získáte?

Jeden z Vás si užije týdenní pobyt na farmě v jižním Tyrolsku. Na cestu vás Deník pošle v zapůjčeném Subaru, které je součástí výhry z naší soutěže.

Jak vyhrát?

Z příspěvků jednotlivých čtenářů vybere porota ten s nejlepším nápadem a příběhem, ten následně postoupí do krajského a celorepublikového kola. V celorepublikovém kole budou o vítězi prázdninové fotografické soutěže rozhodovat sami čtenáři. Ale pouze prostřednictvím kuponů z novin nebo SMS. Vítěz vyrazí už v polovině září okouknout, jak to chodí v Tyrolsku. Ochutná tamní speciality a užije si týden v přírodě.

Veškeré dotazy k soutěži vám odpovíme na emailové adrese redakce.prachaticky@denik.cz nebo na čísle 388 314 925.


A kam můžete vyrazit, když budete mít štěstí? Podívejte se již nyní na tuto webovou adresu: http://www.redrooster.it/en/farm-holidays-in-south-tyrol/holiday-flats-in-south-tyrol/detail/aussermahrhof-gsieser-tal+3502.html