Pondělí
Zatím všechny vzorky alkoholu, které odebralo prachatické pracoviště krajské hygienické stanice, jsou čisté. V žádném z odebraných vzorků se neprokázala přítomnost jedovatého metanolu.
Deník: Opice nemusí  být to jediné, s čím se probudíte po pořádném flámu. A když se člověk po takovém večírku vůbec probudit chce, je lepší zjistit, co vlastně pije.

Úterý
Za zbytečné považují někteří lidé chodit na úřad práce, kde prý těm, kteří to potřebují, stejně práci neseženou a tento úřad se tak za poslední roky stal jen výplatním místem sociálních dávek. Úřad práce podle slov jeho vedení ale nemůže nic víc, než se jen snažit práci zprostředkovat. Zaměstnavateli nemůže nařídit, aby uchazeče zaměstnal, a uchazeči, že pro něho má místo a může nastoupit.
Deník: Jestli by se v takovém případě neměl úřad přejmenovat spíše na zprostředkovatelnu práce.

Středa
Stále za svým názorem si stojí prachatická zastupitelka Jana Krejsová. Tvrdí, že cena vody v Prachaticích může být levnější, pokud by si město celý vodohospodářský systém spravovalo vlastními silami.  Nicméně pro příští rok Prachatičtí zaplatí na vodném a stočném 62,46 Kč za m3 bez DPH. Jak bude DPH vysoká, ale v tuto chvíli nikdo neví.
Deník: Je sice pravda, že se Prachatickým voda o několik haléřů sníží, ale zůstaňme nohama na zemi, daň její cenu nakonec stejně zvýší. Takže vlastně nic nového.

Čtvrtek
Počet lidí, kteří chtějí udělat svým blízkým radost a neváhají si na vánoční dárky půjčit, přibývá. Až padesátiprocentní nárůst v počtu půjček v posledních dvou týdnech potvrdil tiskový mluvčí jedné z finančních společností, která na trhu působí už řadu let. „Před Vánoci je poptávka nejvyšší," uvedl.
Deník: Jíst se chce i po Vánocích, říkávali naši prarodiče. Tak na to pamatujte.

Pátek
Bez výraznějšího zájmu veřejnosti se ve středu ve Vimperku v sále městského kulturního střediska uskutečnilo druhé setkání obyvatel města a jeho vedení na téma bezpečí. Necelá dvacítka obyvatel pak s vedením diskutovala o tom, co se podařilo pro zlepšení bezpečí už udělat a co by ještě bylo potřeba.
Deník: Jen se udělalo chladno a trochu ustaly problémy s nepřizpůsobivými obyvateli města, opadl i zájem lidí o téma bezpečí.  Nenechte se, Vimperáci, ukolébat. Na svatého Jiří nevylézají jen hadi a štíři.

Sobota
Přes půl milionu korun zaplatí město za pozemky na Cvrčkově. Přes čtyři sta tisíc korun se ale vrátí od majitelů sousedních nemovitostí. Ti se zavázali, že silnici a chodníky městu darují. Po patnácti letech se tak lidé nemusejí bát, že jim soukromník třeba zatarasí cestu k domu.
Deník: Dobře podotkl jeden z obyvatelů: Je to tu, jak v Kocourkově. I když ani tam by se něco podobného asi nestalo.