Slevový týden a nabídky firem, které se k nám přidaly, budou vidět ve všech nosičích vydavatelství Vltava Labe Media. Deník a jeho přílohy mají více než 5 milionů čtenářů. A slevová nabídka se dostane úplně ke všem. „Kupony zveřejníme v okresních vydáních Deníku, v týdenících, v Deníku Extra, což jsou noviny, které dostávají lidé zdarma do schránek,“ uvedl ředitel Deníku Petr Marek.

Čtenáři slevovou nabídku najdou v Deníku Extra 6. 4., v magazínu Ženy 11. 4., v sobotní příloze Víkend 6. 4. a bude také ve všech týdenících, které budou na stánku v 15. týdnu.

A na co naše vydavatelství při pořádání této akce vsadilo? Na jednoduchost, dostupnost a užitečnost. Základem všeho je unikátní slevová karta.

„Čtenáři v novinách najdou nejen nabídku konkrétního prodejce, ale také slevovou kartu, kterou budou prokazovat nárok na slevu, a to i opakovaně. Slevovou kartu je možné stáhnout i z webu nebo si ji zobrazit v aplikaci. Nemůže se tedy stát, že by si některý zákazník nemohl užít slevový týden, protože nesehnal svůj výtisk novin,“ uvedl Petr Marek s tím, že podrobné informace najdete na webu denik.cz.

Deník Slevový týden.Zdroj: Deník