Na úspěchu týmu se podíleli také tři Jihočeši: Martin Svatek – šéfkuchař restaurace Goldiev hotelu Nautilus v Táboře, Martin Pudil – šéfkuchař hotelu Dvořák v Táboře a Pavel Minář z restaurace Panská v Bechyni jako gastronomický poradce.
Posledně jmenovaný ze Singapuru Deníku napsal: „Myslím, že naše menu a celé vaření zaujalo svou čistotou a sladěním chutí. Nevím, jak to jinak vyjádřit. Pro mě osobně znamenala celá soutěž životní výzvu. Jsem velice šťastný, že jsem mohl po boku mnohem zkušenějších kolegů zažít toto vaření.“
Češi postupně postoupili až do finále, kde porazili soupeře z Nového Zélandu a Tchaj-wanu.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditSingapurské zlato kuchařů má jihočeský lesk
Singapur, jižní Čechy – Národní reprezentace českých kuchařů a cukrářů vyhrála mezinárodní soutěž na úrovni mistrovství světa v Singapuru. Soutěž nesla název FHA Culinary Challenge 2018.
V národním týmu působí tři Jihočeši: Pavel Minář (první
zleva, Martin Pudil (pátý zleva) a vedle s vousy Martin Svatek. Jihočeské Deníky gratulují k úspěchu.
|
Foto: Facebook Martina Svatka