Ve středu v 18 hodin skončil již čtvrtý ročník Kabelkového veletrhu Deníku. Ten se i letos konal v českobudějovickém IGY Centru a opět stál za to.  Už ve středu večer jsme věděli, že se díky vám – všem našim nakupujícím – podařilo vybrat 191 980 korun. Ve čtvrtek po otevření kasiček od dobrovolných dárců se celková částka z prodeje dětských knih, bižuterie, kabelek, šátků a kravat ještě trochu navýšila, a to na úctyhodných 195 196 korun. Za to vám ještě jednou děkujeme.

Tipy na talentované děti, jimž by výtěžek z Kabelkového veletrhu pomohl k rozvoji jejich nadání, posílejte na:miroslava.jindrova@denik.cz

Jedním z těch, kteří ve středu dorazili do nákupního střediska, byl Jan Bureš z Třeboně s přítelkyní. „Jsem tu sice jen jako doprovod, ale i tak mi padly do oka kravaty, tak jsem se u nich zastavil a vybírám,“ řekl Jan Bureš a zároveň ukazoval na svou favoritku. Tou se stala modrá kravata s proužky. To František Kubec z Trocnova pro změnu lovil mezi knihami. „Knížky pro děti mne zaujaly, ale moje vnoučata jsou na čtení ještě malá, takže vybírám hlavně knížky obrázkové a leporela,“ dodal.

Na talentované děti jste letos přispěli částkou 191 980 Kč. Děkujeme!
Na talentované děti jste letos přispěli částkou 191 980 Kč. Děkujeme!

Výtěžek z letošního ročníku poputuje, stejně jako v předchozích letech, talentovaným dětem. Mezi sedmdesátku z nich jsme prozatím rozdělili 659 479 tisíc korun.

Partneři Kabelkového veletrhu Deníku

Kabelkový veletrh 2017Zdroj: Deník/ Jaroslav SýbekCeny do soutěže spojené s Kabelkovým veletrhem věnovaly tyto instituce: dm drogerie markt, CK Saturn, Madeta, Mata Hari Boutique.
Partnery Kabelkového veletrhu Deníku byly: IGY Centrum, Městská charita České Budějovice, Jihočeská hospodářská komora, Český rozhlas České Budějovice, TV Jéčko, CineStar.
S přípravou a organizací Kabelkového veletrhu pomohli: studenti Biskupského gymnázia v Českých Budějovicích a Střední školy a VOŠ cestovního ruchu v ulici Fr. Šrámka, České Budějovice.

Všem děkujeme!