Los je poslal až do Turnova, který byl v tabulce pod nimi. Zápasy však potvrdily, že je soutěž nesmírně vyrovnaná a postavení v tabulce vůbec nic neznamená.
V prvním utkání začali lépe domácí volejbalisté. Dařilo se jim více na síti i v poli a vyhráli první sadu 25:19. Po obrátce Netoličtí trochu změnili hru, zpřesnili útok a výsledkem bylo vyrovnání na 1:1 po výhře 25:22 ve druhé sadě. Třetí dějství se však již opět odvíjelo v intencích úvodu utkání a Turnov si připsal k dobru další set po výhře 25:19. Tím již měl jistotu prvního bodu do tabulky. Čtvrtý set hosté znovu zdramatizovali, tahali se s domácími o každý bodík, ale nakonec si výhru 25:22 připsali na konto domácí, což znamenalo tři body pro ně a žádný pro hosty.

Netoličtí se snažili před odvetným zápasem zmobilizovat síly, aby alespoň nějaký ten bodík do tabulky z palubovky soupeře přivezli. Nakonec se tak nestalo. Druhé utkání začalo stejně jako to předchozí. Domácí byli lepším týmem a zvítězili 25:18. I druhá sada kopírovala vývoj prvního utkání. Přišlo zlepšení na netolické straně a vyrovnání na 1:1 po vítězství 25:22 ve druhém setu. Ve třetím dějství se znovu karta obrátila. Domácí si vytvořili v průběhu setu dostatečný náskok, který si v klidu uhájili až do jeho závěru. Na 2:1 dávali po vítězné sadě v poměru 25:18. Hosté již nenašli dostatek sil k tomu, aby dokázali ještě utkání otočit. Čtvrtý set byl sice vyrovnanější, ale vítězstvím 25:21 si domácí připsali další výhru 3:1 a tři body do tabulky.

Tabulce soutěže jednoznačně vládne Jablonec. Za ním je to od druhého místa hodně vyrovnané a každá ztráta znamená propad v tabulce a vítězství naopak výrazný posun. Jelikož se výsledky bodují italským způsobem (za výhru 3:0 a 3:1 jsou tři body, za výhru 3:2 dva body, za porážku 2:3 jeden bod a za porážku 1:3 a 0:3 žádný bod), přesuny mohou být ještě zásadnější.

V dalším kole přivítají Netoličtí v sobotu na své palubovce ve sportovní hale poslední tým tabulky z Malé Skály, který má z osmi zápasů jen dva body, které získal za dvě porážky 2:3. Domácí tedy budou favoritem a současně věří, že je přijde tradičně povzbudit co nejvíce fanoušků, kteří dokáží v Netolicích vytvořit vynikající atmosféru.