Soutěžilo se ve dvojboji bradla – prostná. Podařilo se zajistit účast mezinárodní rozhodčí Lenky Šotolové, která přivezla s sebou i několik vynikajících gymnastek z TJ Sokola Horní Počernice a sama se ujala funkce hlavní rozhodčí na akrobacii.

Závěr sezony si nenechalo ujít ani šest vimperských děvčat. Šly do závodu s nadšením a bylo to na jejich výsledcích znát. Zejména výkon Lindy a Adélky Pištěkové, Pavly Vozobulové a Jitky Peleškové byl skvělý. Linda (obsadila 10. místo) jako první z vimperských děvčat dosáhla na bradlech na výchozí známku deseti bodů předvedením sedmi prvků. Pavle (13. místo) se poprvé podařil velvýmyk na vyšší žerdi. Adélka (12. místo) byla teprve na druhých závodech a její výkon na akrobacii i na bradlech byl super. Jitka Pelešková (21. místo) zacvičila sestavu na hudební doprovod ještě lépe než na tréninku a totéž platí i pro bradla.

Další dvě gymnastky, Daniela Vašicová (14. místo) a Barbora Zdeňková (22. místo), měly trochu smůlu. Danielka na tréninku suverénně zvládá velvýmyk na bradlech. Tady se jí bohužel ani jednou nepodařil, ale nevzdala se a na koberci bojovala ze všech sil. Barborka na tom byla tentokrát nejhůře. Trénovala se zápalem, byla dobře připravená, ale nedařilo se jí vůbec nic. I to někdy ve sportu bývá. Nemusí z toho být smutná, protože my, co jí známe, víme, že to byl jen chvilkový výpadek a že je moc šikovná.

Podzimní sezona je uzavřená a pro Vimperk byla i mimořádně úspěšná. Na úspěchu závodnic se podílejí také jejich starší kolegyně Anna Chodorová a Kateřina Vrábelová, které mají bohaté zkušenosti ze závodní činnosti a ochotně jim pomáhají a radí při tréninku.

Děvčata udělala velký kus práce. Jejich trenérky Pavlína Vozobulová a Marie Kotlíková jsou na ně po právu pyšné a moc gratulují k dosaženým výkonům.