Galavečer profesionálních zápasů dle pravidel thajského boxu, MMA a K-1 nabídne celkem třináct atraktivních duelů. Diváci se mohou těšit také na zástupce pořádajícího Gladiators gym České Budějovice.

Jedním z vrcholů programu bude bezpochyby čtyřčlenná pyramida v thajském boxu ve váhové kategorii do 75 kilogramů, které se zúčastní také domácí Josef Talafous. Její finálový duel se uskuteční na závěr celého programu a měl by být jeho vrcholem. „Pětasedmdesátka je nejvíce obsazenou kategorií, proto bude pyramida. Pepa Talafous bude obhajovat loňské prvenství,“ uvádí hlavní organizátor galavečera Michal Novák. „Všechny zápasy v thajském boxu se započítávají do superligy, což je nejvyšší domácí soutěž,“ dodá.

Fanoušci se mohou těšit také na dalšího populárního domácího borce Vlastimila Bařinku, který se thajském boxu střetne v mezinárodním duelu s účastníkem mistrovství Evropy Slovincem Vidmanem. Chybět nemůže ani českobudějovická dračice s andělskou tváří Eliška Pelechová. Její soupeřkou bude v superlize thajského boxu Karolina Klusová. Po třech letech se diváci mohou těšit i na duel těžkých vah. V K-1 vyzve Michal Janáček Slováka Tomáše Klimáčka.

Zájem o večer bojových umění je velký. „Vstupenky v předprodeji rychle mizí. Poslední budou k dispozici u pokladen přímo v Gerbeře,“ upozorňuje Novák.

Mystic Fight Night 2017
Mystic Fight Night sledovala zaplněná Družba