„Spojení krásy a síly,“ komentovala plnou tělocvičnu na jedné straně dívek a žen a na druhé karatistů Jana Vodičková – Ziembová, dvojnásobná mistryně světa ve fitness aerobicu, která pořádně protáhla těla všem zúčastněným, mezi kterými byl i zpěvák Václav Noid Bárta.

Druhou část programu zase věnovali karatisté ženám a na programu byla výuka základů sebeobrany. V některých ukázkách si roli útočníka zahrál právě Václav Noid Bárta. „Je to super, jak k výuce dámy přistupují, většina by sebeobranu zvládla,“ komentoval dění na koberci trenér karatistů David Havlík.

Václav Noid Bárta si večer také užíval. „Baví,“ komentoval dění na sociálních sítích. „To, že za námi Václav Noid Bárta jezdí, je zásluha Dušana Říhy. Oba jsou muzikanti a přes Dušana jsme se dali dohromady. Noid cvičí thajský box, přijal naše pozvání a byl zde již na zkouškách. Padli jsme si do oka a spolupracujeme. Stal se jakýmsi mentorem našeho oddílu a jednou za čas přijede a zacvičí si s námi. Je to všechno na super přátelské bázi,“ uvedl ke spolupráci s Václavem Noidem Bártou David Havlík.