Akci pořádá místní hokejbalový klub. Turnaj slibuje výbornou podívanou a hokejbal na té nejvyšší úrovni. O ten se postará osmička zúčastněných mužstev se spoustou známých osobností ve svých řadách. Opět se můžeme těšit na několik vítězů extraligy, hokejbalové reprezentanty, mistry světa z ČR i SR, hráče z řad českobudějovického Motoru.

Na sedmém ročníku se představí osmička mužstev z celé republiky. Zúčastní se Zasouvači Braunsweig (výběr, ve kterém se představí osobnosti jako Novák, Wróbel, Hnízdil D + M, Rímský, Marušinec, Stárek a další současní a bývalí reprezentanti), Fialové kobry (loňští vítězové, převážně čeští reprezentanti a extraligoví hráči Kudela, Roušal, Kruček, Fejfar, Pražák, Špaček, Šrámek atd.), Sobotní pohoda, tým složený z hráčů HC Motor (Gába, Vráblík, Rob, Pýcha, Prokeš), Písku a dalších osobností, Čejkovice, Taurus Plzeň, Angry Bulls a pořádající HBC Prachatice.

Prachatičtí Highlanders ve čtvrtém semifinále II. Národní ligy doma podlehli Písku 0:3.
Hokejbalistům Prachatic sezona skončila, do finále jde Písek


Program začíná v 8 hodin zápasem Čejkovice – Ho(ra)lky a po půl hodinách pokračuje dalšími duely. Čtvrtfinálové souboje startují od 14 hodin. První semifinále se hraje v 16.00, zápasy o pořadí začnou o hodinu později. Finále je na programu v 18 hodin.

„Věříme, že turnaj nabídne nádherné hokejbalové momenty. Na své si přijdou i nejmladší hokejbalisté, pro ně je připraveno minihřiště, kde si mohou vyzkoušet přesnost střelby,“ zve na turnaj Jan Turek.