TTC Litoměřice – Libín Prachatice 9:8. Prachatičtí postavili do odvety zbrusu novou dvojici do čtyřhry Zaunmüller – Němec, kteří získali pro svůj tým první bod.  V prvním kole dvouher si oba týmy rozdělily po dvou bodech, na straně Libína vyhráli Kaštánek a Šimoník. Libín tedy ve dl 3:2 a hned nato vytáhli skóre na 5:2 pro Prachatice Zaunmüller a Kaštánek. Další dvě dvouhry se však staly kořistí domácích, kteří snížili na 4:5. Do dvoubodového vedení dostal hosty Zaunmüller, ale zbylá tři utkání třetí série vyhráli domácí a rázem vedli 7:6 oni. V poslední sérii nejprve Zaunmüller a Kaštánek otočili stav ve prospěch Libína (8:7), ale zbývající dvě dvouhry se staly kořistí domácích hráčů a muselo se tedy do třetího vzájemného zápasu.

Libín Prachatice – TTC Litoměřice 9:4. Diváky solidně zaplněná prachatická sportovní hala viděla v neděli znovu dramatické souboje. Domácí tentokrát nezačali dobře, když se tentokrát stala úvodní čtyřhra kořistí hostujícího celku. Vše si však domácí vynahradili ve dvouhrách. Dalo by se říci, že hned v první sérii rozhodli o svém vítězství. David Šimoník v dramatickém utkání přehrál litoměřickou jedničku Tschakerta, Miroslav Němec a Petr Kaštánek si se soupeři poradili 3:0 a Milan Zaunmüller po zpočátku vyrovnaném zápase vyhrál 3:2 a bylo to rázem 4:1 pro domácí tým. Druhá série dvouher však mohla vše zamotat, protože v ní vyhrál na domácí straně svůj zápas pouze Zaunmüller a stav byl rázem 5:4. Vše však rozhodly následující čtyři dvouhry, kdy zabodovali všichni domácí hráči, a to navíc ještě jistil vítězství Libína Milan Zaunmüller, když v souboji jedniček týmu porazil Tschakerta. Tento zápas se však již do konečného výsledku nezapočítával.

Prachatičtí stolní tenisté udělali další krok za vytouženým postupem do první ligy. Nyní je před nimi poslední a největší překážka. V jihočeském derby si zahrají s ČZ Strakonice. Soupeři se navzájem velmi dobře znají a bude to jistě tradiční velká bitva. Soupeři se podařilo pro play off získat dva kvalitní hráče na střídavý start, ale tím se Prachatičtí nemíní zabývat a chtějí se soustředit jen na zápas. První duel tohoto souboje začíná 1. května v 15 hodin ve Strakonicích. Odveta se hraje hned v sobotu odpoledne v Prachaticích a případný pátý zápas hned v neděli zase ve Strakonicích. Držme Prachatickým palce, první liga by jim v příští sezoně slušela.