„Tentokrát se hrála devítka a musím říci, že to bylo hodně napínavé a dramatické až do konce," uvedl turnaj jeho pořadatel František Kasl a doplnil: „Nejmladším hráčem byl Pepíno Zíka z Netolic. S tátou Pepou byli rozděleni do různých skupin. Sice dál nepostoupili, ale hráli dobře."
Sešla se sice jen desítka hráčů, ale to na kvalitě nic neubralo, ba naopak, k vidění byly samé vyrovnané duely. Hráči byli rozděleni do dvou skupin, ve kterých se hrálo každý s každým na pět vítězných her. Z každé skupiny pak postupovali dál čtyři hráči.

Skupinou A neprošel nikdo bez porážky. Z prvního místa dál postupoval díky lepšímu vzájemnému utkání strakonický P. Mašek, druhý byl P. Friedek. I na třetím a čtvrtém místě rozhodoval vzájemný zápas. Ze třetí příčky postupoval J. Linha a za ním D. Vačkář.

Skupina B měla velkého favorita v J. Čunátovi. Ten také vyhrál, když ztratil pouhé tři hry. Ze druhého místa šel dál husinecký A. Nechoďdomů, třetí ve skupině skončil J. Vodička z Vlachova Březí a čtveřici do čtvrtfinále doplnil strakonický V. Kollros.

Čtvrtfinálové duely potvrdily, že není důležité, ze kterého místa hráč postoupí, všechny čtyři zápasy byly hodně vyrovnané. Ve strakonickém souboji šel dál P. Mašek, když porazil V. Kollrose 7:5. Na vedlejším stole přešel A. Nechoďdomů výhrou 7:4 přes J. Linhu. V dalším vyrovnaném duelu porazil P. Friedek J. Vodičku 7:5. Čtvrtým semifinalistou se stal J. Čunát, který v dramatické koncovce přehrál D. Vačkáře 7:6. „A to měl David na výhru. Nedal ale jasnou kouli a Pepa to potrestal," komentoval tento zápas F. Kasl.

I semifinálová utkání přinesla pořádná dramata. Strakonický P. Mašek přijel na turnaj ve výborné formě a nakonec přehrál A. Nechoďdomů 7:5. Druhé semifinále se hrálo na plných třináct her a J. Čunát přehrál P. Friedka nejtěsnějším výsledkem 7:6.

Jediným jednoznačným zápasem vyřazovacích bojů byl ten o třetí místo. Aleš Nechoďdomů si v něm poradil vysoko 9:3 s Petrem Friedkem a bral bronz.

Zato finále bylo opravdovým vrcholem turnaje. Nakonec se do něj probojovali vítězové obou skupin a nervydrásající souboj se hrál na všech sedmnáct her. V té poslední byl šťastnější Petr Mašek, porazil Josefa Čunáta 9:8 a odvezl si pohár pro vítěze do Strakonic.

„Byl to výborný turnaj, jsem spokojen. Možná mohlo být více hráčů, ale kvalita byla vynikající. Tak zase na nějakém dalším turnaji," loučil se František Kasl s kulečníkáři.