V posledních 14 dnech si zahrála na mezinárodním turnaji ITF kategorie J2, což je druha nejsilnější kategorie juniorského světového okruhu. Turnaj se uskutečnil na dvorcích Slavie Plzeň. Kamila musela hrát kvalifikaci, kde vyhrála dva zápasy proti českým krajankám. Mezi 16 nejlepších se probojovala přes nasazenou hračku z Dominikánské republiky. O postup do čtvrtfinále prohrála těsně 4:6, 4:6 s Karin Pávkovou z 1. ČLTK Praha. Tato hráčka před tím senzačně porazila 1. nasazenou Polku, 9. hráčku světového žebříčku, finalistku letošního grandslamu Australian open.

Po vyřazení stihla Kamila dobře obsazeny ženský turnaj kategorie B v Plzni, kde došla přes Dvořákovou z Prahy a Břicháčkovou Sabinu z Přerova do semifinále. Zde nestačila na domácí Karolinu Novákovou, a to po boji 1:6, 6:2, 4:6. Ta turnaj vyhrála.

Výbornou formu potvrdila Kamila nyní na celostátním turnaji dorostu nejvyšší kategorie A v Liberci. V turnaji došla až do finále. S kvalifikantkami se turnaje zúčastnilo 60 juniorek. V 1. kole Kamila porazila Nelu Micolovou z Prahy 6:3, 6:1, poté Nikolu Kopřivovou z Valašského Meziříčí 6:1, 6:1. Ve čtvrtfinále zdolala poté Syrovou z ČLTK Praha v poměru 7:6, 6:1 a v semifinále si dokonce poradila s českou reprezentantkou Lucii Urbanovou z Agrofertu Prostějov 7:6, 4:6 a 10:7, která je též úspěšnou hráčkou 1. ligy žen. Ve finále nestačila Kamila na Munzarovou že Severočeské tenisové

a prohrála 2:6, 2:6.Finale bylo ovlivněno přesunem hráček do haly pro nepřízeň počasí. Celý turnaj se hrál od 25. do 29. září a byl nejúspěšnějším vystoupením Kamily v letošním roce. Doufejme že forma vydrží i nadále.