KHbL: SK Tábor – Highlanders PT   2:3 (1:1, 0:0, 1:1 – 0:1). Posílená sestava domácích, v jejichž dresu se oproti zápasům v Žernovicích objevilo hned pět nových tváří, i když bez nejlepšího hráče Tomáše Gärtnera, se pokusila ve třetím vzájemném souboji prodloužit čtvrtfinálovou sérii.
Úvod zápasu napověděl, že Husité rozhodně hokejky neskládají, když zamkli soupeře v obranném pásmu a po přesném pasu od zadního mantinelu a nechytatelné dělovce nekrytého Zaymla šli do vedení 1:0. A to uběhla sotva minuta zápasu. Hostům se podařilo výborně chytajícího Bíbu překonat až v 5. minutě, když kapitán Turek vypálil, po zákroku brankáře nedokázali Táborští vyhodit míček a nestárnoucí Pavel Valenta jej z těžkého úhlu poslal do sítě – 1:1. Do konce třetiny se již skóre neměnilo, když šance hostí pochytal Bíba a Zaymlovu střelu po samostatném úniku v poslední minutě udržel Študlar mezi svými betony.

Druhou třetinu brzdila četná vyloučení na obou stranách. Obě mužstva dostala výhodu dlouhé přesilové hry 5 na 3, ale i vinou nekvalitního hřiště bez gólového efektu. Největší šanci měl Markytán, který obešel Bíbu, ale ten jeho blafák ještě zázračně vyrazil.

Ve třetí části šlo hlavně o to neudělat chybu, každý gól mohl rozhodnout. Největší šance Horalů měl opět agilní Markytán, jehož jednou vychytal Bíba a podruhé trestuhodně přestřelil prázdnou branku. V čase 39:55 při přesilové hře vykličkoval na modré Kadlec a jeho střela švihem prošla přes gólmanovu výstroj za čáru – 1:2. Výhoda byla na straně hostujícího týmu, stačilo jen pět minut vydržet. Bohužel přišel po vzájemném souboji další faul, přesná nahrávka na Zaymla, kterého nezastavili ani dva borci hostí, a ten chladnokrevně vyrovnal – 2:2. A tak se šlo do prodloužení, ze kterého neuteklo ani 120 vteřin a po šanci, kdy táborský hráč trefil tyčku, se na útočné modré dostal k míčku Markytán, prodral se až k Bíbovi, který se mu snažil skokem vypíchnout míček, což se mu ale nepodařilo a po šťastně zakončeném blafáku poslal Horaly do semifinále – 2:3.

„Táboru děkujeme za skvělé a klidně odehrané souboje, bez zbytečných faulů či vzájemných urážek", řekl brankář Horalů Pavel Študlar.
Kapitán Turek k sérii dodal: „Je to tam. Postup jsme si plně zasloužili a vybojovali svou obětavostí, kolektivním pojetím a hlavně za to SRDCE. Díky za skvělé čtvrtfinálové okamžiky, no a teď hurá na semifinále!!!"
V semifinále čeká prachatický tým vítěz základní části soutěže, který je  Betonova Holubov.

OHbL: Highlanders PT B – Zliv 5:8 (0:5, 4:2, 1:1). Rezerva Horalů se po dvou vysokých porážkách ve třetím utkání ještě pokusila čtvrtfinálovou sérii zdramatizovat, ale po katastrofické první třetině se to nepodařilo, i když další třetiny napověděly, že to nemusela být zas až taková utopie. Od druhé třetiny vystřídal v brance domácích Luxe dorostenec Kacetl a i jeho zásluhou nakonec Horalové odešli z utkání se vztyčenou hlavou.
Kapitán týmu M. Leffler po utkání řekl: „Sezona pro nás skončila. Někdy to přijít muselo. Jsem rád, že góly už dneska padaly a to svědčí, že co tě nezabije, to tě posílí a zkušenosti tě zocelí.  Gratuluji soupeři. Všem z týmu i áčku děkuji. Sezonu beru jako úspěšnou a těším se na viděnou v v té další."

Góly domácích: (A1,A2) – 15:08 Paule L. (Krotký V.);  27:20 Krotký V. (Sedláček P.); 27:56 Sedláček P. (Sitter J.); 29:32 Matoušek V. (Mráz V.); 40:17 Paule L. (Krotký V.).

Josef Parkman