II. NHbL: SK Tábor – HBC Prachatice Highlanders  0:9 (0:4, 0:3, 0:2). Utkání v Táboře bylo pro prachatické Horaly poměrně snadnou záležitostí. Kde jsou ty časy, kdy ještě přede dvěma lety táborští hokejbalisté svým soupeřům, včetně Horalů, pořádně zatápěli.
Góly Horalů (A1, A2): 1:13 Kotlík (Reindl), 11:06 Kotlík, 12:06 Markytán (Hnízdil), 12:42 Kotlík (Reindl), 16:16 Reindl (Kotlík), 23:33 Markytán, 26:38 Kotlík (Reindl, Hnízdil), 30:37 Markytán (Kadlec), 42:59 Švácha (Turek).
Sestava: T. Pixa (16/16) – J. Švácha, J. Cabák, P. Bušek, M. Hnízdil, M. Kadlec, J. Turek, J. Markytán, Reindl J. Kotlík, K. Sedláček, J. Leffler, M. Mík.

Highlanders Prachatice – HBC Vikings ČB   11:0 (2:0, 4:0, 5:0). „Avizované problémy hostujícího celku se sestavou pokračovaly, k utkání se dostavila pouze osmička seveřanů do pole plus gólman. Horalové měli kompletní dvě pětice a od začátku zamkli hosty v jejich pásmu. Hrstka promrzlých diváků ale nemusela na branku čekat dlouho, již po 53 vteřinách napřáhl na modré J. Leffler a kapitán Turek byl na brankovišti pohotový s dorážkou – 1:0. Vypadalo to na gólové hody, ale brzký úspěch Horalům paradoxně uškodil. Sice měli stále více ze hry i střel, ale kloudnou šanci si nevytvořili žádnou. Vikingové na tom byli naštěstí ještě hůře, když první propagační pokus vyslali na brankáře Repka až v 9. minutě! Mrazivou nudu tak ukončil až ve 13. minutě matador Kotlík, který napřáhl za modrou a propálil gólmana – 2:0. Stejný hráč se prosadil hned zkraje druhé části, když pálil tvrdě a přesně po vyhraném buly v útočném pásmu – 3:0. A když o tři minuty později napřáhl při přesilovce nadějný dorostenec Reindl, začínalo být jasné, kdo se bude radovat – 4:0. To jen potvrdil do sestavy se navrátivší Michal Kadlec, který z dálky překvapil brankáře – 5:0. V této době se k největšímu ohrožení domácí svatyně dostali i hosté, když se jeden z jejich borců prodral kolem Nováka až před Repka, toho nepřekonal, ale dostal druhou šanci na reparát v podobě trestného střílení. I to však Repko lapil. Gólový účet prostřední části zakončil J. Leffler, když se v nepřehledné situaci nakonec míček přece jen objevil za čárou – 6:0. Z pozice obránce v tomto zápase dokončil J. Leffler svůj hattrick po minutě a půl poslední třetiny přesnou ranou do téměř odkryté branky – 7:0. O čtyři minuty později začaroval svou holí Jan Švácha a vyčaroval osmou branku. Pak dvakrát napřáhl Jan Novák a skóre zápasu uzavřel J. Leffler, který si seběhl k bližší tyči a propálil brankáře mezi betony," komentoval utkání Pavel Študlar a doplnil: „Parta kolem Honzy Turka tak zakončila víkend i podzimní část s impozantním skóre 20:0, kdy se o čistá konta podělili obě dvě jistoty v horalské brance Pixa a Repko. Vikingům jsme sice nadělili pořádnou mikulášskou nadílku, ale děkujeme jim za férový a klidně odehraný zápas."

Sestava: Repko T. (9/9) Pixa T. – Švácha J., Leffler J., Cabák, J., Bušek P., Kadlec M., Turek J., Markytán J., Reindl J., Kotlík J., Sedláček K.

KHbL: Highlanders PT B –  HBC Vikings ČB B 9:1 (3:0 4:0 2:1). Rezerva Horalů si ve svém posledním letošním utkání i bez pendlů hladce poradila s posledními Vikingy, kteří do Žernovic přijeli jen se šesti hráči do pole a přes veškerou snahu na domácí tým nestačili. Ti se čtyřmi dorostenci v sestavě začali opatrně, ale postupně získávali převahu a v čase 5:28 otevřel skóre Petr Mráz. V osmé minutě přidal druhou branku Kott a 12 vteřin před koncem třetiny v přesilovce se krásnou ranou zápěstím trefil Kubička. Hned v úvodu druhé třetiny skóroval znovu Kott a v čase 17:09 dělovkou z příklepu dával Petr Sedláček na 5:0. Pak se deset minut nedělo nic významného. Až minutu před koncem třetiny skóroval domácí Matoušek a o několik vteřin později znovu Mráz. Ten také v úvodu třetí třetiny v čase 31:53 završil svůj hattrick. Domácí hráči se pak pustili bezhlavě do útočení ve snaze dát co nejvíce branek a zapomínali na zadní vrátka. To hosté využili ve 36. minutě, kdy v oslabení pokazili nulu brankáři Repkovi. Domácí skórovali ještě jednou Matouškem v čase 41:13, ale přes velkou snahu se jim „desítku" dokonat nepodařilo.

Sestava: T. Repko (23/22) – Sedláček P., Bárta A., Kubička J., Eichner M., Matoušek V., Kott F, Bednář Z., Hebík M., Šmídmajer D., Mráz P.

Josef Parkman