Tohoto závodu se v kategorii mladších žákyň zúčastnily Pavla Záleská, Kateřina Horová a Pavla Vozobulová. Pavla si vybrala špatný směr na čtvercovém koberci, takže její sestava značně utrpěla nedostatkem místa, přesto si vybojovala z vimperských děvčat nejlepší výsledek, a to 18. místo. Pavla Záleská, která předvedla na akrobacii rychlý přemet vpřed s doskokem jednonož, obsadila 19. příčku. Kateřina Horová zařadila do své pěkné sestavy dokonce rychlou řadu rondat – flik a rodnat – blechu. V sestavě na kladině měla zařazen přemet stranou, kotoul bez dohmatu a seskok saltem. Celkově skončila na 20. místě.

V kategorii starších žákyň závodila rovněž tři vimperská děvčata. Stejně obtížné akrobatické vazby a prvky na kladině jako Kateřina předvedly i Natálie Uhříčková a Nela Pflanzerová. Obě závodnice zakončily sestavu na koberci dokonce saltem vpřed. Linda Pištěková neměla sice tak vysokou obtížnost, ale zato měla pěkné čisté provedení prvků. Celkově se Natálie umístila na 12., Linda na 13. a Nela na 14. příčce.

Vimperk měl zastoupení i v kategorii II. ligy – juniorky-ženy. Zde se tentokrát dařilo lépe Aničce Chodorové zejména na kladině. V náročné konkurenci si vybojovala krásné 6. místo. Stejně jako Jana Krtoušová dostala i ona od rozhodčích pochvalu za pěkně choreograficky zpracovanou a dobře zacvičenou sestavu na akrobacii. Odměnou pro Janu bylo dosažení 7. příčky.

Podzimní sezonu děvčata zakončila velmi zdařile a jejich trenérky Hana Košnarová, Nicol Frajkorová a Marie Kotlíková jsou na ně velmi pyšné.

Marie Kotlíková, Nicol Frajkorová