V základním stupni byly výkony opět hodně vyrovnané. Nejlepší, a to 5. místo, si do Vimperka přivezla Ester Ollé, která opět v této kategorii předvedla nejlepší přeskok ze všech. Adriana Košnarová se umístila na výborném 8. místě a Tereza Venclíková bohužel vynechala na prostných kotoul vzad a to jí posunulo na 19. příčku. Tato kategorie bývá vždy nejpočetnější, z celkového počtu 28 děvčat můžeme být pyšní na takové výsledky.

Kateřina Horová závodila v kategorii starších žákyň. Tentokrát zabrala a vyplatilo se, skončila na krásném 9. místě.

Pro nejmladší čtyři děvčata to byl poslední závod jarní sezony na krajské úrovni. Tímto bychom jim chtěli moc poděkovat za reprezentaci města Vimperka, za řádnou docházku na tréninky a chuť zlepšovat se a pracovat na sobě.

V kategorii žákyně B se nejlépe na všech nářadích zadařilo Lindě Pištěkové. Na kladině zvládla všechny povinné prvky a dokonce i bez pádu, ale v náročné konkurenci to stačilo tentokrát pouze na 21. místo. Adélka Pištěková a Terezka Hojdekrová mají ještě velké rezervy na bradlech a neutrální srážky za nezvládnuté prvky se nedají ničím nahradit. Terezka měla navíc ještě pár pádů z kladiny a Adélka vynechala na kladině skokovou vazbu. Ani jedna proto nebyla s výsledkem svého snažení spokojená, i když pochvalu od trenérky si zaslouží. Všechny tři starší děvčata uzavřou jarní sezonu teprve další týden na krajských přeborech v Pelhřimově, kde se jim určitě povede lépe.