Libín Prachatice – TTC Litoměřice 9:8. Oproti dlouhodobé části se v play off hraje pouze jedna čtyřhra, jelikož utkání nesmí skončit remízou. Právě čtyřhry byly vždy velkou sílou prachatického týmu, tentokrát však Zaunmüller s Kaštánkem svůj zápas prohráli. A když hned nato prohrál v první dvouhře Šimoník, nebylo to nic veselého. Pak již začali domácí zápas otáčet. Jejich první bod získal Němec, vyrovnal na 2:2 Kaštánek a do vedení 3:2 je dostal Zaunmüller. Ten hrál domácím fanouškům hodně na nervy, když tři z jeho čtyř zápasů končily až v rozhodujícím pátém setu.

Druhé kolo čtyřher začal svou druhou výhrou M. Němec a Libín vedl 4:2. Pak však v pěti setech prohrál Kaštánek a bylo to jen o bod. V dalším duelu si v pěti setech se soupeřem poradil Zaunmüller, ale na rozdíl tří bodů domácí neodskočili, protože Šimoník i podruhé prohrál. Po dvou kolech byl tedy stav 5:4.

A drama pokračovalo dál. Svůj zápas nedotáhl do vítězného konce P. Kaštánek a bylo srovnáno. Poté si lehce se soupeřem poradil M. Zaunmüller – 6:5. D. Šimoník i potřetí prohrál a Litoměřice znovu vyrovnaly. Do vedení 7:6 po třech kolech dvouher dostal domácí M. Němec.

Rozhodující fázi zápasu začal M. Zaunmüller další výhrou 3:2 a Libín vedl o dva body 8:6. Vše bylo na nejlepší cestě k vítězství, ale soupeř dokázal zápas zdramatizovat. Šimoník neuhrál ani svůj čtvrtý zápas a Němec poprvé v utkání prohrál – 8:8. Vše tedy musel rozhodnout duel Kaštánek – Hrnčíř. Domácí hráč zvítězil 3:1 a Libín celkově 9:8.

Odveta se hraje nyní v sobotu v Litoměřicích. Jelikož se nehraje na součet bodů, je vše dané. Pokud by odvetu vyhrály Litoměřice, hrál by se rozhodující zápas hned v neděli v Prachaticích. Pokud v sobotu vyhraje Libín, jde do finále proti vítězi duelu Strakonice – Plzeň (9:8 první zápas).