Nyní hrají opět venku. V pátek hrají v Nymburku a v sobotu v České Lípě. Poslední zápasy EGE:

MFF Praha : EGE ČB 2:3
(-21, 17, -21, 24, -17) – V prvním setu se skóre vyvíjelo jako na houpačce, ale závěr patřil EGE, které se ujalo vedení. Druhý set byl vyrovnaný do stavu 10:8. Pak ale přišla šňůra domácích na 18:8, kdy se EGE  vůbec nedařilo a bylo rozhodnuto. V dalším setu se na nahrávku vrátil Ulč, kterého předtím vystřídal Bédi a českobudějovičtí se znovu ujali vedení. Čtvrtý set znovu patřil domácím, takže rozuzlení přišlo v setu pátém. Po dramatickém průběhu EGE vyhrálo 19:17 a celý zápas 3:2.

ČZU Praha B : EGE ČB 2:3
(-25,-18,10,21,-9) –    Zápas plný zvratů měl nakonec šťastný konec pro EGE.  Hráči EGE bojovali první dva sety, pak polevili a udělali ze zápasu zbytečné drama, když zkušení domácí hráči dokázali využít jejich chyb. „Naši kluci si však zaslouží pochvalu za pátý set, kdy se dokázali vzchopit a vrátit se k velmi dobré hře," říká vedoucí mužstva Bohuslav Cháb.

Na prvoligový volejbal mohou jít českobudějovičtí fanoušci dnes večer a zítra dopoledne do Sportovní haly. Na programu je totiž derby mezi Madetou a Slavií PF. Madeta naposledy hladce prohrála oba zápasy ve Střešovicích. Zvláště ten druhý, ve kterém se Madeta ani v jednom setu nedostala přes dvacet bodů byl hodně nevydařený.

Její dnešní rival Slavia PF je naopak povzbuzen ziskem prvních bodů v soutěži. V dvojzápase s Dobřichovicemi Slavia získala pět bodů. V prvním utkání Slávistky získaly kýžený druhý set a tím i první ligový bod, ale nestačilo jim to a vyhrály i celý zápas v poměru 3:1. Vítěznou euforii si přenesly i do odvety, kterou vyhrály v pěti setech 3:2.

Dnešní atraktivní duel začíná v 18 hodin, zítřejší odveta se hraje ve Sportovní hale od 10 hodin.