Nehoda se stala na místní komunikaci u domu v obci Lenora, a to ve směru jízdy od obecního úřadu. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě dopravní nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, neřídil se pravidly silničního provozu, následkem čehož narazil do zde zaparkovaného osobního vozidla Alfa Romeo. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na vozidle Alfa Romeo je předběžným odhadem 50 000 korun.

Dopravní policisté žádají svědky o informace k dopravní nehodě, ke které došlo ve čtvrtek 16. května v 9.40 hodin na silnici v úseku Horní Chrášťany – Vodice. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného vozidla, který se v místě dopravní nehody nechoval ohleduplně a ukázněně, následkem čehož při projíždění kolem stojícího autobusu Mercedes Benz u pravé krajnice narazil do jeho levé části. Podezřelý řidič na místě nezastavil a dopravní nehodu neoznámil. Hmotná škoda na autobusu Mercedes je předběžným odhadem 1 000 korun.

Dopravní policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod, aby je kontaktovali na služebně v ulici Pivovarská 4 v Prachaticích, telefonní číslo 974 236 254 nebo prostřednictvím tísňové linky 158.