deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Daniela Loudová

Reportérka

Deník

Svůj první fotoaparát jsem dostala už snad v sedmi letech, kdy jsem do něj ještě dávala filmy a nechávala s rodiči vyvolávat černobílé fotky. Od té doby fotím neustále. Vždy mě hodně bavilo také psát. Zkusit si tak novinařinu, pro mě byla výzva šitá na míru.

Deník

Mám ráda kolektiv a práci s lidmi. Během své práce se dozvídám mnoho zajímavého, což je přínosem nejen pro moji práci, ale i pro mě osobně. V Klatovském deníku jsem již desátým rokem a stále poznávám něco nového, což je pro zpravodajce to nejlepší. Klatovský okres je velký a rozmanitý a neustále se zde něco děje a tak není o témata nouze.

Deník

Jelikož jsem akční člověk, ráda poznávám místa našeho regionu a jezdím po akcích, které místní lidé pořádají, a že jich je nepřeberné množství s mnohým zaměřením. Během práce se dostanu i do míst, kam se běžně lidé nepodívají, ať už jde o podzemí, zákulisí, tajné místnosti hradů. Zároveň se ale také setkávám se šikovnými a zajímavými lidmi, se kterými ráda prostřednictvím článků seznamuji i naše čtenáře.

Deník

Během svých reportáží se potkávám také se známými osobnostmi, což je pro mě vždy velkým zážitkem. Popovídám si tak se zpěváky, herci, umělci, což se ne každému poštěstí. Požitkem je pro mě i to, když mohu být také u toho, když něco nového vzniká. Jako tomu bylo například při natáčení filmu Anděl Páně 2 na Šumavě. Kde jsem mohla sledovat na vlastní oči scénu, jak Petronel s Uriášem dopadli na zem a šli hledat jablko. Vždy si to při sledování filmu připomenu.

Deník

Ve volném čase se věnuji rodině a mým velkým koníčkem je už od dětství kolo, na kterém mám najeté spousty kilometrů. Baví mě během cesty sledovat, co se změnilo a jak se obce neustále rozrůstají. Jízda je pro mě i relaxem od všech starostí. Parta kamarádek mě v posledním roce přitáhla i k běhu, v této oblasti se ale cítím jako naprostý začátečník.

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků západních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: