deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Klára Skálová

redaktorka

Deník/ Klára Skálová

V autobuse, v koupelně, při snídáni...Nad osudy knižních hrdinů a hrdinek se mi tajil dech už od dětství. Časem se moje záliba změnila v profesní směřování - to když jsem po maturitě odešla na Pedagogickou fakultu ZČU v Plzni. Báječná léta. 

Deník/ Klára Skálová

Byl květen roku 2014, když jsem po státnicích nastoupila jako elév do Českobudějovického deníku. Napsat tehdy krátký článek, to mi trvalo celou věčnost. Hrůza. Za těch několik let jsem měla možnost mluvit  - s vědci, politiky, historiky, sportovci, nadanými Jihočechy a Jihočeškami. Při práci si s kolegyněmi a kolegy užila také spoustu zábavy (jako třeba při výběru titulní fotky - na snímku)

Demník/ Klára  Skálová

Jsem Hlubočák. Jižní Čechy jsou nádherné. České Budějovice, Písek, Blanský les, Židova strouha....tak nějak nejvíc doma se ale cítím, když mám v dohledu hlubocký zámek. 

Deník/ Klára Skálová

Rodina, přátelé. To jsou lidi, bez kterých nežiji. Jednou z těch nejlepších kamarádek je o pět minut starší sestra. Kdysi se mě někdo ptal, jestli nejsou ta dvojčata tak trochu divná. Asi má pravdu :-). Se sestrou si voláme a píšeme každý den. 

Deník/ Klára Skálová

Sport, kultura, hudba a četba. To jsou záliby, k nimž se uchyluji, když potřebuji vypnout mozek. V současné době je mým největším koníčkem náš pes Aron. 

 

< Předchozí
1 z 5
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků jižních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: