To se nakonec stane Miminkem Prachatického deníku za rok 2016. Hlasovat můžete na www.prachaticky.denik.cz. Internetová anketa běží od pondělí 27. února od 12 hodin do pondělí 13. března do 12 hodin. Kromě internetového hlasování lze své hlasy dát také prostřednictvím kuponů z tištěného Prachatického deníku. První kupon vyšel 27. února a poslední vyjde 13. března. 

PROHLÉDNĚTE SI GALERII MIMINEK: Narodila jsme se

Tyto kupony musíte odevzat v redakci Prachatického deníku nejpozději v pondělí 13. března 2017 do 12 hodin. Pokud je vhodíte do redakční schránky ve vestitulu Komerční banky, upozorňujeme, že ta bude vybrána naposledy právě 13. března ve 12 hodin a na později dodané kupony již nebude brán zřetel. 

Hned poté totiž sečteme veškeré hlasy a ještě týž den se na www.prachaticky.denik.cz/miminka dozvíte, kdo je vítězem celoročního kola hlasování. 

Platí, že vybranému miminku můžete v internetové anketě dát svůj hlas jednou za dvacet čtyři hodin. V internetové anketě získají body pouze ta miminka, která budou na prvních třech místech. Vítěz internetové ankety získá 50 bodů, za druhé místo to bude 30 a za třetí 10 bodů. Tyto body budou připočteny k bodům z tištěných kuponů z Prachatického deníku. Každý tištěný kupon má hodnotu deseti bodů.