Na úvod sezony Krajské ligy si Vimperští doma poradili se Střelci Jindřichův Hradec 5:3. V dalším kole si přivezli ze Soběslavi vysokou porážku 1:9. A od tohoto utkání, které se hrálo 26. září, mají zápasovou pauzu. Nejprve měli volný los, poté odkládali domácí duel s Božeticemi a minulý týden odkládali duel na ledě Radomyšle.

„Teď již skutečně hrát budeme,“ rázně utnul spekulace o tom, že by se odkládal další zápas, předseda vimperského hokeje Pavel Předota.

A jaký byl tedy důvod odložení dvou zápasů? „Zkrátka máme dlouhodobě mimo hru ze zdravotních důvodů všechny tři gólmany. Proto jsme požádali jak Božetice, tak Radomyšl o odložení vzájemných zápasů. Soupeřům patří dík, že nám vyšli vstříc. Náhradní termíny sehrání těchto zápasů jsou v jednání,“ uvedl k odloženým duelům Pavel Předota.

Ilustrační foto.Ilustrační foto.Zdroj: Zdeněk FormánekA kdo tedy nastoupí do nedělního utkání ve vimperské brance? „Na hostování máme ze Strakonic Doubka, který také nastoupí do nedělního utkání. Máme ještě ze Sušice respektive Kladna zkušeného gólmana, který je teď trochu pochroumaný, takže v neděli k dispozici nebude,“ informoval předseda klubu.

Jinak je celý kádr vimperských hokejistů zdravotně v pořádku a připravený na další zápasový program. „Všichni jsou zdraví. Vrátil se nám i Samohejl. Zkrátka kádr je na další zápasy připraven,“ říká Pavel Předota a doplňuje: „Rád bych pozval na neděli naše věrné fanoušky, aby si to po zápasovém půstu přišli užít a podpořili nás.“