V pátek večer se bude hrát v Budvar aréně další zápas. My se vracíme ke kurioznímu okamžiku z utkání s Vítkovicemi. Motor prohrál 0:2. Góly dávali Lakatoš a Krenželok. Nejzajímavější z celého zápasu byla 34. minuta. Závar před brankářem Strmeněm. Ale jaký! Podívejte se na video. Stojí to za to. Tlačenice před gólmanem byla neuvěřitelná. Jako při povánočních slevách v obchodním domě. Někteří hráči leželi přímo na českobudějovickém gólmanovi!

Výstava ve Strahovském klášteře připomíná herečku Libuši Šafránkovou
Deník na výstavě objevil snímek Libuše Šafránkové s olympionikem z Barcelony!

V brankovišti v jednom okamžiku, nebo jen těsně před ním, bylo devět hokejistů! A rozhodčí? Hlavními byli Květoň a Hribík. První verdikt je jasně vidět na videu. Rezolutní gesto. Gól neplatí! Po poradě u videa ale došlo ke změně názoru. Puk přešel brankovou čáru. Gól platí! Správně reagovala domácí lavička. Trenérská výzva snad tentokrát ani nemohla být neúspěšná, i když… Lavička Motoru si ale také dokázala spočítat počet hráčů v jednom okamžiku v brankovišti. Verdikt? Očekávaná změna. Gól neplatí!

I takové situace hokejová extraliga přináší. Důležité pro hráče Motoru je, aby k tlačenicím před jejich brankářem vůbec nedocházelo. Podívejte se na zpomalený záběr na videu. Stokilový (102 kg) Lukáš Krenželok měl moře času. Spoustu prostoru. Otočil se s pukem, a protože ještě nesmyslně nahrával Peteru Muellerovi, vznikl obří závar před Strmeněm.

Přesně takových okamžiků se musí hráči Č. Budějovic vyvarovat, aby měli šanci na úspěch.
Dnes večer Motor nastoupí od půl šesté do extraligového zápasu proti Karlovým Varům, v neděli znovu doma od 17.00 proti Kladnu.