Odehráli jste výborný zápas ve skvělé atmosféře. Hodnotíte ho podobně?
Byl to opravdu krásný zápas v parádní atmosféře. Měl vysoké parametry. Nebál bych se říct, že extraligové. Bylo to super a myslím, že si všichni přišli na své. Šli jsme za svým cílem, kterým bylo vítězství, takže můžeme být spokojeni.

Podobný zápas jste odehráli s Kladnem i doma. Dají se tyto dva duely považovat za nejlepší z první poloviny sezony?
Dá se to tak říct. Obecně hrajeme velmi dobrá utkání se soupeři z popředí tabulky. Někdy je to i fyzicky lehčí než proti týmům ze spodku, které přijedou jenom bránit. Každopádně to byl výborný zápas.

Domácí začali docela zhurta. Jak moc byl pro vývoj utkání důležitý váš první gól z osmé minuty, jenž kladenský nápor otupil?
V kabině před zápasem jsme si říkali, že na nás domácí určitě vletí. Měli tam nějaké přesilovky, ale výborně jsme to ubránili. Ve třetí třetině jsme naopak my dokázali přesilovku využít a šli jsme si pro tři body. Dali jsme do utkání všechno a vyšlo nám to. Můžeme být spokojeni. Velkou zásluhu na našem vítězství mají i naši skvělí fanoušci, kteří jsou zcela jasně nejlepší v celé první lize. Doma i venku. Bylo to super.

Mohl byste čtenářům trošku přiblížit vaše tři vstřelené góly?
Při prvním gólu mi nahrával Míla Čermák od zadního mantinelu a bekhendem jsem to zasunul. Ale chtěl bych zdůraznit, že všechny tři góly byly zásluhou celé naší formace. Pokaždé mi to spoluhráči perfektně připravili. Chtěl bych za to klukům poděkovat. Úplně nejdůležitější je však vítězství. Jsme spokojeni.

Třetí gól jste dával do prázdné branky při power play soupeře. Trefit prázdnou branku jste zkusil i krátce předtím, ale nastřelil jste jen tyč. Nebyl to zbytečný hazard, protože z toho bylo zakázané uvolnění a vhazování před vaší brankou?
Byla to z mé strany trošku hloupost. Když mám v takové situaci puk, tak musím buď najisto trefit prázdnou branku, nebo kotouč jenom posunout za červenou čáru, aby nehrozilo zakázané uvolnění. Naštěstí jsme to ubránili a skvěle bojovali jeden za druhého. Můžeme být spokojeni. Krátce si odpočineme a věřím, že podobně budeme bojovat i ve druhé polovině soutěže.

Když jste dával třetí gól do prázdné branky, uvědomoval jste si, že právě dosahujete hattricku a bude vás to také něco stát do týmové kasy?
V ten moment ani ne. Byla to rychlá situace. Žiga Pavlin krásně podržel puk a hodil mi ho za domácí obránce. Pro mě už to bylo celkem jednoduché.