V domácí sestavě chyběli gólman Kváča, kterého opět plnohodnotně nahradil David Gába, a na poslední chvíli také indisponovaný útočník Lukáš Květoň. Do sestavy tak poprvé nakoukli noví hráči Nejzechleb a Mikyska. 

Ve svižně hrané první třetině šli do vedení domácí. V 18. min. tečoval Pýchovu střelu Bárta a bylo to 1:0. Také druhé dějství přineslo jen jeden gól. Znovu ho dal Motor a jeho autorem byl dokonce ve vlastním oslabení Heřman, jenž potrestal chybu soupeře na modré a své sólo zakončil střelou mezi Šimbochovy betony.

V závěrečné třetině sice Milan Procházka snížil na rozdíl jediného gólu a hosté to v závěru zkusili bez brankáře, ale Čermák v poslední minutě pečetil na konečných 3:1.

Branky a nahrávky: 18. M. Bárta (Pýcha, Vlček), 34. Heřman (Jonák, Fillman), 60. Čermák (Mikyska, Pavlin) – 49. Milan Procházka (M. Novotný, Goiš). Vyloučení: 3:5 (navíc dom. L. Rob ml. a host. Novotný 10 min.), bez využití, v osl.: 1:0. Rozhodčí: Čech, Skopal – Zídek, Komínek. Diváci: 6373.

ČEZ Motor: Gába – Kutlák, Kučný, Fillman, F. Novák, Pavlin, Pýcha – J. Mikyska, Vampola, Nedorost – Nejezchleb, Galamboš, Čermák – Heřman, L. Rob ml., Jonák – M. Bárta, Vlček, M. Novák. Trenéři Jelínek, L. Rob st. a Kotalík.

Josef Mikyska
Vím, že na nás bude tlak, tvrdí čerstvá posila ČEZ Motoru Josef Mikyska