HC Český Krumlov – HC Vimperk 5:3 (0:1, 2:2, 3:0)

Pokud by i třetí utkání v řadě na ledě soupeře Vimperští vyhráli, dostali by se již na čtvrté místo tabulky. Herně začali utkání lépe hosté a v první třetině šli do vedení brankou Pauleho dvě minuty před sirénou. Když přidal tři minuty před polovinou utkání druhý gól Vimperka Korous, vypadalo to velice dobře. Domácí však rychle srovnali, ale po druhé třetině i nadále vedl Vimperk, když dal jeho třetí branku Fleischman. V posledním dějství však na tom byli lépe domácí a třemi brankami vývoj utkání otočili. Zápas byl plný nervozity a vyloučení, kdy padlo dohromady 20 dvouminutových trestů. „První polovinu utkání jsme hráli lépe. Pak se karta obrátila a domácí šli více za vítězstvím,“ shrnul utkání Pavel Předota, trenér HC Vimperk.

V tabulce je Vimperk aktuálně na šestém místě se 31 bodem. Sedmý Humpolec má o jeden méně. A právě Humpolec je soupeřem, který nyní v neděli zavítá na vimperský led.

Fakta z utkání:

Góly a nahrávky: 29. J. Krcho (Vondřich), 32. Kadlec (J. Krcho), 43. Andrýsek TS, 55. Kadlec (Vondřich, J. Krcho), 59. J. Krcho (Vondřich) – 18. Paule (Korous), 27. Korous (Paule), 38. Fleischman. Rozhodčí: J. Stach – Karlín, P. Němec. Vyloučení: 11:9. Využití: 0:0.
Diváků: 230.
Sestav HC Vimperk: Podskalský – R. Sitter, J. Předota, Vítovec, Chaloupka, Janásek, Horejš – Fleischman, R. Suchánek ml., J. Sitter, Binder, Korous, Paule, Jan Bárta, Jiří Lang, P. Novotný. Trenér Pavel Předota.