Za jídlem 22.6.2021 Bleskově připravený oběd: filety z jesetera s dýňovým pyré Máte rádi ryby? Pak vyzkoušejte tento jedinečný recept. Jako přílohu zkuste méně obvyklé dýňové…
Za jídlem 16.6.2021 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Kakaová roláda: skvostný recept bez mouky, který zvládne každý Je bez mouky a raz dva hotová. Foodblogerka Markéta Chovancová ji dělá jednoduše, v jedné misce a…
Za jídlem 14.6.2021 Tvarožník s borůvkami: snadný recept, který zažene chuť na sladké Tvarožník udělá dojem na nejednu návštěvu. Připravit ho lze například s drobenkou, skvěle se na…
Za jídlem 30.5.2021 Recept na tagliatelle s hráškovým pestem: lehký a výborný oběd pro všechny Čerstvé těstoviny a hrášek. Ideální varianta pro lehký a výborný oběd. Pokud si tento recpet od…
Za jídlem 23.5.2021 Recept na jídlo z jednoho pekáče: výsledkem je nezapomenutelná chuť a vůně Taky milujete jídla z jednoho pekáče? Snadná příprava, žádné hory nádobí a ještě se všechno…
Za jídlem 17.5.2021 Jarní salát se zakysanou smetanou: skvěle osvěží a dobře nasytí Slunce a s ním spojené teplejší počasí je tady. Udělejte si svěží jarní salát se zakysanou…
Za jídlem 16.5.2021 Sytě zelená polévka z medvědího česneku: recept, který nadchne svou chutí Sezona sběru medvědího česneku pomalu končí, ale vynikající polévku si ještě stihnete uvařit.
Za jídlem 9.5.2021 Sametové máslové palačinky: snadný recept na oblíbenou pochoutku Palačinky. Tuto oblíbenou pochoutku zná snad každý. Existuje v mnoha podobách. S jednou z nich…
Za jídlem 7.5.2021 Osvěžující dort s tvarohem a borůvkami: recept není složitý, pomůže i lednička Recept foodblogerky Markéty Chovancové potěší milovníky sladkého mlsání. Osvěžující ovocný dort…
Za jídlem 4.5.2021 DENÍK PRO DOBROU NÁLADU Legendární vdolečky: recept není složitý a výsledek je skvostný Voňavé vdolečky s nezapomenutelně lahodnou chutí si můžete upéct i doma! V každém kraji mají své…
Za jídlem 3.5.2021 Recept na rýži s kuřecím masem: rychlý oběd, který překvapí chutí a lehkostí Žádné zdlouhavé vaření. Recept Markéty Chovancové na rýži s kuřecím masem je snadný. Maso si…
Za jídlem 2.5.2021 Recept na sýrové muffiny s toastovým chlebem: jsou rychlé, jednoduché a chutné Tyhle sýrové muffiny se hodí jako příloha, k salátům, nebo třeba jen tak jako svačinka. Dají se…
Za jídlem 29.4.2021 2 Recept na sušenky shortbread. Tato dobrota zmizí ze stolu okamžitě Sušenky shortbread se hodí na ta nejfajnovější pohoštění, v Británii vévodí vánočnímu stolu, vy…
Za jídlem 27.4.2021 4 Risotto je jídlo mnoha tváří. Existují recepty s čokoládou nebo červenou řepou Nepotřebujete znát desítky receptů, stačí pochopit princip luxusního sametového pokrmu. Jakmile…
Za jídlem 25.4.2021 Recept na koláč pruhovaný jako zebra: díky tvarohu jde o šťavnatou bombu Vyzkoušejte šťavnatý tvarohový koláč v křupavé kakaové krustě podle receptu foodblogerky Markéty…
Za jídlem 24.4.2021 4 U Kozlíků teče pivo proudem. Natočí vám Starokladno, Černého Havíře nebo Bohouše Minipivovar Starokladno začal psát svou historii v roce 2009 v prostorách restaurace U Kozlíků a…
Za jídlem 22.4.2021 4 Svůj život zasvětil rybám. Vyzkoušejte recepty z nové knihy Miloše Štěpničky Když se kuchař věnuje jednomu gastronomickému zaměření většinu života, musí už něco umět a měl by…
Za jídlem 10.4.2021 Recept na slaný karamel: k této delikatese stačí jen pět ingrediencí Slaný karamel. Na tuto delikatesu budete potřebovat jen jen pět ingrediencí a výsledek bude stát…
Za jídlem 2.4.2021 5 Velikonoční recepty: jehněčí pečeně lze udělat čtyřikrát jinak K Velikonocům patří spousta tradic a mnohé z nich mají oporu i v gastronomii. Výrazným…
Za jídlem 1.4.2021 7 Velikonoční mazanec a beránek: snadné recepty na klasické sváteční dobroty Jestli se chcete držet i během pandemie velikonočních tradic, každý sváteční den byste měli jíst…
Za jídlem 31.3.2021 Nadýchaná velikonoční nádivka s mandlemi: recept není složitý a chutná skvěle Velikonoce jsou tu! Upečte si nádivku s křupavými mandlovými lupínky, lze ji použít i jako…
Za jídlem 23.3.2021 4 Dejte šanci červené řepě. Sluší jí čokoláda i kefír Do červené řepy se nejde nezamilovat: je zdravá, chutná a díky své zářivé barvě v každém jídle…
Za jídlem 21.3.2021 Čokoládový hřbet: vynikající recept, který je pro mnohé vzpomínkou na dětství Jaký dezert si nejvíc pamatujete z dětství? „Já tento kořeněný čokohřbet a klidně bych ho…
Za jídlem 19.3.2021 Recept na teplý salát s pečenou čočkou: zasytí a navíc prospěje zdraví Dnešní skvělý recept od foodblogerky Markéty Chovancové prospěje vašemu zdraví. Teplý salát z…
Za jídlem 15.3.2021 Recept na křehké rohlíky či raženky: jde to i bez dlouhého kynutí Rohlíky či raženky. Jsou rychlé, zjednodušené, bez dlouhého kynutí. Křehké na povrchu, jemné…
Za jídlem 14.3.2021 Rychlá buchta na plech: vynikající recept, na který stačí jedna miska Máte chuť na sladký dezert, ale nemáte moc času na jeho přípravu? Nezoufejte a vyzkoušejte skvělý…
Za jídlem 13.3.2021 4 Roman Vaněk se pustil do receptů pro správné chlapy: kuchařky pro masožravce Pokud někdo sám ohodnotí svou práci jako dokonalou, zbystříme. Je ten člověk vážně tak dobrý,…
Za jídlem 12.3.2021 Krémová polévka z mrkve. Skvěle zahřeje i zasytí V chladnějších dnech zaručeně prohřeje a zasytí krémová polévka z pečené mrkve se zázvorem. K…
Za jídlem 6.3.2021 Recept na rychlý chlebíček: péct ho lze i bez droždí a jíst se dá na víc způsobů K dnešnímu receptu na rychlý chlebíček, který můžete péct i bez droždí, přidala foodblogerka…
Za jídlem 28.2.2021 Nadýchané malé dýně: skvělá chuťovka, která potěší na snídani i na svačinu Dezert z dýně je skvělá chuťovka podle receptu foodblogerky Markéty Chovancové. Nejlíp chutná s…
Za jídlem 21.2.2021 Rychlé lívanečky na snídani: recept není náročný a peněženku nezruinuje Pikud máte chuť na luxusní sladkou snídani, vyzkoušejte recept na úžasné lívance podle…
Za jídlem 14.2.2021 Moučník s červeným srdcem: recept není žádná věda a výsledek ohromí Ať už Valentýna slavíte nebo ne, je to fajn příležitost upéct něco srdíčkového, třeba krásný…
Za jídlem 13.2.2021 Valentýnské mňam psaníčko: dezert z tvarohového těsta rozněžní každého Zkuste překvapit svůj protějšek zamilovaným dezertem z tvarohového těsta. Pokud ho doladíte…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 11.2.2021 Připravte si s dětmi jejich oblíbené recepty, ušetříte tím spoustu času Koronavirová pandemie a s ní spojená karanténa, home office a zavřené restaurace. To vše nás…
Za jídlem 9.2.2021 8 Masový věnec: teplý chutná nejlépe, ohromíte s ním nejen hosty Vypadá efektně a chutná nebesky. Masový věnec je stvořený k omráčení návštěvy při rodinné oslavě.…
Za jídlem 7.2.2021 Rychlé tvarohové koblížky bez kynutí: recept je jednoduchý a výsledek skvostný Čerstvé koblihy jsou velmi oblíbené snad v každé rodině. Zkuste vytvořit variantu, kterou zvládne…
Za jídlem 4.2.2021 6 Pivo jako ingredience. Základem je na vaření vybrat kvalitní pivo Možná toho o pivu víte hodně. Možná víte i mnohé o vaření. Teď ale můžete zjistit, jaká piva se…
Za jídlem 3.2.2021 Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte pudingoš - závin z…
Za jídlem 2.2.2021 4 Recepty s brusinkami: Chutnají skvěle a ještě prospívají zdraví Díky vysokému obsahu vitaminů C, E a dalších antioxidantů se tyhle lehce nahořklé červené bobule…
Za jídlem 24.1.2021 5 Veganský životní styl je filozofie, za kterou se vydává čím dál víc Čechů /RECEPTY/ Začněte nový rok odlehčeně. Inspirovat se můžete ve veganské kuchyni. Je nejen zdravá,…
Za jídlem 21.1.2021 Polévka z červené řepy: díky smetaně a jablku se stane nezaměnitelnou lahůdkou Krémová polévka z červené řepy, zjemněná jablkem a smetanou patří mezi oblíbené recepty…
Za jídlem 19.1.2021 27 Tradiční vesnická zabijačka přichází znovu do módy. Na co vše nezapomenout? Zima se od nepaměti pojí s tradiční vesnickou zabijačkou. A ta zase přichází do módy. Ti praví…
Za jídlem 17.1.2021 Chutné a rychlé. Domácí nudličky dají polévce nezaměnitelnou chuť Nudle do polévky. Můžete je koupit v obchodě, ušetří vám práci. Pokud však ochutnáte domácí nudle…
Za jídlem 9.1.2021 Jablkový koláč se smetanou: víkendový skvost nejen pro návštěvu Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany. Vyzkoušejte tento skvělý…
Za jídlem 1.1.2021 10 Novoroční mlsání: čočka nemusí byt jen na kyselo, existují i sladké recepty Na Nový rok byste podle tradice měli jíst čočku, aby se vás držely peníze. Tuto zdravou luštěninu…
Za jídlem 20.12.2020 Vánoční madlenky. Pokud se dodrží správný postup, budou lehké jako sníh Znáte madlenky? Jde o typické francouzské pečivo, které má tvar mušličky. Pokud se bude držet…
Za jídlem 19.12.2020 Domácí kremrole: Upéct lze i méně tučné, příprava není složitá Jak na domácí kremrole? Zkuste recept od foodbloggerky Markéty Chovancové. Jsou méně tučné, než…
Za jídlem 17.12.2020 Klášterní rohlíčky: oblíbené vánoční cukroví trošku jinak Na vánočním stole by neměly chybět rohlíčky, oblíbené cukroví v českých domácnostech. Existuje…
Za jídlem 14.12.2020 Panna cotta. Smetanovou dobrotu původem z Itálie připravíte velmi snadno Panna cotta je italský smetanový dezert z oblasti Piemontu. Jeho příprava snadná, recept na…
Za jídlem 11.12.2020 Měkké vánoční perníčky. Tradiční cukroví, u kterého si zuby nevylámete Perníčky z tohoto těsta jsou hned měkké, vyladěné chuťově i konzistenčně. Tento recppt od…