
Zembag jsou ekologické pytle, ve kterých můžete skladovat brambory i doma
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
První výzkumy proběhly na České zemědělské univerzitě v Praze
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Do Zembagu patří jen čerstvé pozdní brambory
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Aby se předešlo klíčení brambor, je potřeba přidat sáček s kmínovou silicí
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
(6) Zembagy se šijí v chráněné dílně v České republice
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Zlaté české ručičky vytvořily jedinečný produkt
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Brambory vydrží čerstvé i při pokojové teplotě
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Docent Pavel Klouček byl prvním člověkem, který o Zembagu začal přemýšlet
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Docent Pavel Klouček se svým Zembagem
Zdroj: Se svolením Matěje Božika
Vědečtí pracovníci docent Pavel Klouček a doktor Matěj Božik
Zdroj: Se svolením Matěje Božika