Deník region
2/15 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
26 - Zelné produkty z Křimic.

26 - Zelné produkty z Křimic.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Kateřina Herzánová z Horského areálu Lesná.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Břestek, prohlídka vesničky na úpatí Chřibů. Šlapání zelí

Zdroj: Deník/Zdeněk Skalička

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zelí je nejen úžasně chutné a variabilní, ale také nesmírně zdravé. Hodí se jako hlavní chod i příloha

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Od hlávky až ke spotřebiteli to zelným hlávkám trvá téměř měsíc.

Zdroj: Deník/Jana Urbanová

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

1 - Zelí z pole, kde se sebere pomocí speciálního sběrače, se převeze do areálu zelárny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

7 - Většina sklizeného zelí se zpracuje ve vlastní zelárně přímo v Křimicích.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

2 - Hlávky se prvotně očistí od hrubých nečistot a zbytků hlíny.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

23 - Kysané zelí je zdrojem přírodní vlákniny a vitamínu C s pozitivním účinkem na střevní mikroflóru a tím i na imunitu.

Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Nakrájet bylo potřeba metráky hlávkového zelí.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Posledních pět let nevynechala příležitost, aby si zajela na Lesnou pro čerstvě našlapané zelí Lucie Šimoňáková z Jirkova.

Zdroj: Deník/Miroslava Šebestová

Nejnovější galerie
Otevření nové pumptrackové dráhy ve Volarech

Na otevření pumptracku přijel do Volar mistr světa. Kousky bikerů braly dech

Netoličtí fotbalisté oslavili sto let od vzniku klubu.

OBRAZEM: Netoličtí fotbalisté oslavili sto let od vzniku klubu

Slavnosti solné Zlaté Stezky Prachatice 2022.

OBRAZEM: Prachatice ožily duchem renesance. Mají tam Slavnosti Zlaté stezky

Stezku kolem Vimperka zdobí nové lavičky.

Stezka kolem Vimperka má první metry na procházku

Architektonický návrh ukazuje, jak by v budoucnu mohly vypadat vimperské Pivovarské terasy. Výhled na zámek je okouzlující.

Vimperské Pivovarské terasy čekají na stavební povolení

Tvrz Tichá.

Jižněji žádnou vyhlídkovou věž nenajdete. Tichá nabízí krásné výhledy na Šumavu

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka