"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích. O víkendu prý vše nachystají, navaří, ale po všech zkušenostech jsou opatrnější, takže raději vyčkávají do poslední chvíle, než bude opravdu jasno o pondělním znovuotevření zahrádek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara II. v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara II. v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara II. v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara II. v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Revolta caffé na náměstí Přemysla Otakara II. v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Restaurace Fontána na hlavním náměstí v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Restaurace Fontána na hlavním náměstí v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Restaurace Fontána na hlavním náměstí v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Restaurace Fontána na hlavním náměstí v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. "Budeme mít otevřeno zřejmě jen přes obědy, máme zahrádku pouze s pěti stoly," dodává.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. Jako dárek svým hostům plánuje cenově dostupnější menu a k jídlu nápoj zdarma.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. Jako dárek svým hostům plánuje cenově dostupnější menu a k jídlu nápoj zdarma.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. "Budeme mít otevřeno zřejmě jen přes obědy, máme zahrádku pouze s pěti stoly," dodává.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. Jako dárek svým hostům plánuje cenově dostupnější menu a k jídlu nápoj zdarma.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. Jako dárek svým hostům plánuje cenově dostupnější menu a k jídlu nápoj zdarma.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce. Jako dárek svým hostům plánuje cenově dostupnější menu a k jídlu nápoj zdarma.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Na rozhýbání to bude fajn," těší se na pondělní otevření zahrádek Karel Sarauer, šéf hostince U černého koníčka v Žižkovce.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Těšíme se na pondělí a na naše hosty," říká provozní Martin Šnokhaus.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Těšíme se na pondělí a na naše hosty," říká provozní Martin Šnokhaus.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Těšíme se na pondělí a na naše hosty," říká provozní Martin Šnokhaus.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Mar
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Těšíme se na pondělí a na naše hosty," říká provozní Martin Šnokhaus. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Mar
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Ma
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Ma
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k prostornému venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Ma
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V restauraci Vatikán na Lannově třídě na začátku týdne naváželi stoly a židle k venkovnímu posezení. "Všechno zjednodušíme. Covid nás naučil, že méně je víc. Novinky žádné nepřipravujeme. Jsme pivnice, budeme prostě točit dobré pivo," říká Martin Šnokhau
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
Masné krámy v Budějovicích
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích. O víkendu prý vše nachystají, navaří, ale po všech zkušenostech jsou opatrnější, takže raději vyčkávají do poslední chvíle, než bude opravdu jasno o pondělním znovuotevření zahrádek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích. O víkendu prý vše nachystají, navaří, ale po všech zkušenostech jsou opatrnější, takže raději vyčkávají do poslední chvíle, než bude opravdu jasno o pondělním znovuotevření zahrádek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích. O víkendu prý vše nachystají, navaří, ale po všech zkušenostech jsou opatrnější, takže raději vyčkávají do poslední chvíle, než bude opravdu jasno o pondělním znovuotevření zahrádek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích. O víkendu prý vše nachystají, navaří, ale po všech zkušenostech jsou opatrnější, takže raději vyčkávají do poslední chvíle, než bude opravdu jasno o pondělním znovuotevření zahrádek.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
"Vymetáme pavučiny," hlásí z Kozlovny na Husově ulici v Budějovicích.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek
V budějovické restauraci Solnice na Piaristickém náměstí před pondělním otevřením zahrádek důkladně "smejčí" celou restauraci a jsou připraveni přizpůsobit se omezením. "Uvidíme, jaká budou," dodávají.
Zdroj: Deník/Jaroslav Sýbek