Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Šéfkuchař Jan Horský servíruje v Rose kuřecí prso na polentě s hráškem.
Zdroj: archiv pizzeria Rosa
Jídla, která v soběslavské pizzerii Rosa vznikala pod dohledem šéfkuchaře Jana Horkého.
Zdroj: Archiv pizzerie Rosa
Jídla, která v soběslavské pizzerii Rosa vznikala pod dohledem šéfkuchaře Jana Horkého.
Zdroj: Archiv pizzerie Rosa
Jídla, která v soběslavské pizzerii Rosa vznikala pod dohledem šéfkuchaře Jana Horkého.
Zdroj: Archiv pizzerie Rosa
Jídla, která v soběslavské pizzerii Rosa vznikala pod dohledem šéfkuchaře Jana Horkého.
Zdroj: Archiv pizzerie Rosa
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová
Tomáš Hořický si založil i vlastní zahrádku, kde už nyní pěstuje různé bylinky a těší se na čerstvou zeleninu. Na snímku se šéfkuchařem Janem Horkým.
Zdroj: Deník/Lenka Pospíšilová