Borová Lada – Zdíkov 3:3 (2:1). Lídr ztratil na jaře další dva body. Domácí dokonce vedli po dvaceti minutách po brankách Rypla a Lebedy 2:0. Do poločasu snížil Voldřich a stejný hráč po pěti minutách druhé půle srovnal Po hodině hry již vedl lídr tabulky, když se trefil Holzknecht. Stejný hráč však po chvíli hosty oslabil, když putoval po druhé žluté pod sprchy. Domácím se nakonec podařilo vyrovnat. V zápise je jako střelec uveden Juřík.

Horní Vltavice – Šumavské Hoštice 2:1 (1:1). Při pohledu do tabulky je výsledek překvapením, hosté však přijeli s hodně mladým týmem a neměli nikoho na střídání. Toho dokázali bojovní domácí využít. Do vedení šli v první půli Psotkou, hosté však Vašurou vyrovnali. Na vedocí branku Psotky však již hosté podruhé odpovědět nedokázali.

Nebahovy – Zbytiny 3:2 (2:2). Domácí se na tři body hodně natrápili. Šli sice rychle do vedení Mrázem, ale Šnajdr a Lenc stav otočili ve prospěch hostů. Brzy však srovnal Starý. Ve druhém poločase to byl boj o vítěznou branku, kterou nakonec vstřelil domácí M. Rosa čtvrt hodiny před koncem.

Fotbalová třída pokračovala dalším kolem (ilustrační foto).
Na postup začínají tlačit již i Lažišťští, Čkyně smírně s lídrem


Svatá Maří – Volary 6:0 (1:0). Domácí se v prvním poločase hodně trápili a šli do vedení brankou Vondráška, když přehodil gólmana, který byl na šestnáctce. Zbylé branky padly až v posledních pětadvaceti minutách. Vondrášek se trefil ještě třikrát, po jedné brance přidali Macháček a Topka.

Lhenice B – Dub 6:3 (2:1). Na hřišti ve Ktiši padlo devět branek a diváci si přišli na své, ale zas tak jednoduché to nebylo. Domácí vedli 1:0 a 2:1, ale soupeř dvakrát srovnal a dokonce pak šel do vedení. Po hodině hry Lheničtí vyrovnali a o vítězství rozhodli až v závěrečné čtvrthodince. Branky: Lukšovský 3, Beran, Bečvář a Wimberský – Bartizal 2, Nosek.

Vitějovice – Husinec 0:3 (0:2). Husinec má zkrátka na jaře formu a i ve Vitějovicích si šel od začátku za svým cílem. Již po deseti minutách otevřel skóre Brischten. Když přidal před přestávkou druhý gól M. Zelený, měli to již domácí těžké. Sice se snažili ve druhé půli se zápasem něco udělat, ale Husinec si vedení hlídal a M. Zelený v závěru přidal i třetí gól.

Horní Vltavice – Zbytiny 3:2 (1:0). Domácí chtěli v dohrávce z víkendu druhou výhru, ale tentokrát vyšli naprázdno. Šli sice do vedení brankou Hundsnurschera, ale hosté ve druhém poločase začali stav otáčet. Po dvou brankách Lebedy a jedné Nováka si šli pro tři body. Domácí již jen dokázali v závěru utkání snížit po brance, kterou dal Jirků.