Vimperk – Týn nad Vltavou 3:1 (1:1). Důležitou výhrou se Vimperští odpoutali od týmů za sebou a do dalších zápasů mohou jít v klidu. „Měli jsme problémy se sestavou, hlavně se složením defenzivy. Do základu šli hned dva dorostenci. Nutně jsme potřebovali body, což se podařilo a myslím si, že to byla zasloužená výhra, i když Týn zahrál velmi dobře. Všichni naši hráči nechali na hřišti všechno, za což jim patří dík. Podařilo se nám dát i Pospíchalem a Vondráškem dva pěkné góly z trestných kopů,“ komentoval utkání Michal Uhlík, trenér Šumavanu Vimperk.

Sokol Sezimovo Ústí – Vacov 5:1 (4:0). Vacovu se zápas v Sezimově Ústí vůbec nepovedl. „Byl to z naší strany nejhorší zápas, co pamatuji,“ komentoval duel Stanislav Klas, vedoucí mužstva, a pokračoval: „Po deseti minutách bylo po zápase, když jsme prohrávali o tři góly. Jako bychom ještě byli někde na cestě a ne na hřišti. Za stavu 4:0 jsme sice měli dvě šance, ale domácí jich měli více. Vyhráli naprosto zaslouženě. Z našich hráčů bych pochválil Ketzera s Červenkou.“

Milevsko B – Prachatice 0:1 (0:0). Domácí bojují o záchranu, a tak se dalo čekat, že to pro Tatran nebude jednoduché. Nakonec si odváží tři body. „Stále se potýkáme s marodkou, takže jsme zase museli sestavu lepit. V prvním poločase si oba týmy vypracovaly dobré šance a při těch soupeře nás podržel Pepa Hopfinger v bráně. My měli tři dobré šance, ale nedali je. Ve druhém poločase začaly domácím docházet síly a my měli více ze hry. Dvacet minut před koncem se nám konečně podařilo dát branku, která nakonec byla vítězná. Pepa Málek odcentroval a David Kováč to tam trefil hlavou. Závěr zápasu se již dohrával především ve středu hřiště a my si tři body ohlídali,“ komentoval utkání Lukáš Kubát, trenér Prachatic.

Vacov – Milevsko B 2:2 (1:0). Z dohrávky má Vacov alespoň bodík. „Začátek zápasu byl z naší strany dobrý a brzy jsme šli i do vedení. Měli jsme i další šance, ale na těžkém terénu to byl spíše boj. Zaspali jsme však vstup do druhé půle, kdy soupeř vyrovnal a dostal se pak z penalty do vedení. Vypracovali jsme si ještě několik šancí a dokázali alespoň vyrovnat. Tentokrát to byl pro nás dobrý bod a alespoň jsme se částečně rehabilitovali za ten Sezimák. Teď nás čeká derby s Vimperkem,“ doplnil k dohrávce Stanislav Klas, vedoucí celku Vacova.