Změny termínů – OP muži: Lhenice B – Volary se hraje 31. března od 13 hodin. Volary – svatá Maří se hraje 7. dubna od 13 hodin. OP žáci: Tatran Volary hlásí domácí utkání na jaro takto: se Zdíkovem 7. dubna, s Lažišti 21. dubna, se Lhenicemi 28. dubna, se Strunkovicemi 5 května, se Šumavskými Hošticemi 19. května a s Husincem 2. června se začátky vždy od 9 hodin. OP starší přípravky: Tatran Volary hraje své jarní zápasy vždy v neděli od 11 hodin, a to v těchto termínech: s Vimperkem 8. dubna, s Vlachovo Březím 22. dubna, s Netolicemi 6. května, se Čkyní 20. května, s Lažišti 3. června a s Vacovem 17. června.

Různé: Po skončení základní části OP mužů budou do nadstavbové části skupině A přidělena čísla, skupině B budou přidělena písmena v souladu s Rozpisem mistrovských soutěží.
Dosud sedm klubů nedodalo potvrzení o úhradě vkladové zálohy, poslední termín je 20. března.
Změna organizačního pracovníka Tatranu Volary: veškerou korespondenci zasílejte na Mariana Benčata na mailovou adresu marian.bencad@volny.cz.
STK upozorňuje kluby, že na soutěžní utkání je oddíl povinen předložit registrační průkazy pouze těch hráčů, kteří jsou uvedeni v zápisu o utkání!
STK upozorňuje kluby, že v zápisu o utkání mohou být uvedeni pouze dva hráči ze soupisky A mužstva!