Kromě domácího celku se představili ještě mladí fotbalisté ze Střelských Hoštic, Chelčic a Nebahov. Hrálo se souběžně na dvou hřištích systémem každý s každým na 2x20 minut, přičemž se hrálo v rozestavení brankář plus sedm hráčů v poli.

K vidění byla řada velmi pěkných a často i výsledkově dramatických zápasů a bylo zřejmé, že si to o prvenství rozdají oba hoštické celky. Tentokrát byl úspěšnější ten z Hoštic Střelských na Strakonicku.

Výsledky jednotlivých utkání: BI STAV Nebahovy – Střelské Hoštice   0:2, Chelčice – Šumavské Hoštice  1:5, Nebahovy – Chelčice  0:6, Střelské Hoštice – Šumavské Hoštice   3:1, Nebahovy – Šumavské Hoštice 1:4, Střelské Hoštice – Chelčice 1:0.

Turnaj tak s plným počtem devíti bodů vyhráli fotbalisté ze Střelských Hoštic. S jednou porážkou a šesti body na kontě skončili na místě druhém domácí hráči ze Šumavských Hoštic (na snímku). Místo třetí putovalo na Strakonicko zásluhou FC Chelčice. Čtvrté místo nakonec obsadili mladí fotbalisté z týmu BI STAV Nebahovy.

K podobným turnajům samozřejmě patří i vyhlášení nejlepších jednotlivců. Nejlepším střelcem turnaje se se čtyřmi nastřílenými brankami stal Petr Mikeš z domácího celku Šumavských Hoštic. Direktoriát zvolil nejlepším hráčem turnaje Kašpara z Chelčic a cenu za nejlepšího gólmana celého klání si odvezl brankář vítězných Střelských Hoštic.
Turnaj se tradičně vydařil, dík patří všem účastníkům za korektní boje a za rok znovu v Hošticích.