Lhenice – Lažiště 0:2 (0:1). Vstup do utkání patřil Lažišťským. V něm sevřeli Lhenické před jejich brankou. Z toho se domácí vymanili a v 6. min. vyslali první střelecký pozdrav na Vašuru, který jej ale nijak neohrozil. Za již vyrovnané hry hosté zlobili z rychlých kontrů. Mezi 10. a 15. minutou měli navrch domácí. Z převahy vytěžili sérii rohových kopů se střeleckými koncovkami Sury a Tůmy, ale ani jedna mezi tyče nezamířila. Tu gólovou měl pak Sura, kdy balón z jeho kopačky z již odkryté branky stačil vykopnout jeden z bránících hráčů. Ve 24. min. skončil brejk hostů těsně mimo Dvořákovu branku. Ve 28. min. však již udeřilo, a to po úniku zleva s následnou přesnou trefou Pěsty (0:1).

Tlak hostů pokračoval až do přestávky, ale bez brankového vyjádření. Vstup do druhé půle Lheničtí nezachytili a Lažišťští Linhartem navýšili své vedení na 0:2. Za dvoubrankového náskoku a pokračující převahy kontrovali hru, která nadále pokračovala korektně. Domácí tým při pokračujících ojedinělých útočných výpadech odolával pozornou obranou soupeřovým atakům. Za zmínku stojí snad ohrožení Vašurovy branky Lhenickými jen střelami Sury, Trojana a především po rohovém kopu zblízka Mrkvičky či Prennera, avšak žádná z nich do sítě nezapadla. S blížícím se závěrem lažišťský tlak narůstal, ale domácí rychlé kontry dokázali i s pohotovým a jistým Dvořákem v brance zastavovat.

Netolice – Strunkovice 3:1 (1:1). V Netolicích se hrál docela pohledný zápas. Do vedení šli domácí brankou Reindla, brzy však strunkovický Pelech vyrovnal. Hosté v této fázi hráli dobře a vytvořili si i několik zajímavých akcí, ale bez přesného zakončení. Druhý poločas lépe zvládli domácí. Počkali si na své šance, které opravdu přišly. V 69. minutě je dostal do vedení zkušený Vlášek, hned nato přidal třetí branku Lukáš a bylo rozhodnuto. V samotném závěru utkání ještě obdržel zbytečnou červenou kartu strunkovický Šimčík.

Vlachovo Březí – Vacov B 3:1 (2:0). V souboji dvou týmů ze spodku tabulky se hrálo o hodně. Nakonec body brali bojovnější domácí. „Určitě jsme byli lepší, vedli jsme po přímém kopu, potom dokonce neproměnili penaltu. První poločas jsme hráli dobře, soupeře tlačili, až na posledních pět minut prvního poločasu, to si Vacov zasloužil vstřelit kontaktní branku. Po poločase byl obraz hry stejný a zvýšili jsme na 3:0, nakonec hostující Vojta Dyk dal krásný, čestný gól z přímého kopu,“ komentoval utkání Ivan Lauda, předseda FC Vlachovo Březí.

Záblatí – Zliv 4:2 (1:2). Souboj týmů, které bojují o záchranu, přinesl překvapivě solidní podívanou. Zpočátku hrálo vše do karet hostům, kteří vedli o dvě branky, ale nakonec domácí vše otočili. „Prvních dvacet minut bylo hrozných. Hosté nás přehrávali a po zásluze šli do vedení. Byli jsme u všeho druzí, nemohli se dostat do hry. Kolem dvacáté minuty jsme srovnávali krok. Nám hodně pomohl kontaktní gól Vorlíčka. O přestávce jsme si řekli, jak budeme hrát. To, co jsme si řekli, kluci do puntíku splnili. Za dnešní výkon klukům děkuji, zápas odjezdili a dali do hry hodně srdíčka. Tyto tři body jsou pro nás moc cenné,“ uvedl Ján Lachkovič, trenér Záblatí.

Sedlec – Stachy 2:1 (1:0). Domácí své soupeře jasně přehrávají a v pohodě vévodí tabulce. Od začátku také domácí tlačili, byli lepším týmem, ale v rozhodujících chvílích jim chyběl větší klid v zakončení. Až ve 23. min. po rychlé akci po křídle a následném centru se hlavou prosadil nikým nehlídaný Zíka – 1:0. Stachovské gól nabudil a hra se vyrovnala. Přes několik závarů před oběma brankáři se však stav do poločasu nezměnil. Po přestávce překvapivě více útočili hosté a po zásluze vyrovnali. M. Šíp z trestného kopu nekompromisně napálil míč pod břevno – 1:1. V 62. min. po hrubém nedorozumění v obraně hostů unikl domácí Staněk a dostal svůj tým opět do vedení 2:1.

Od té doby byli hosté lepším týmem, ale M. Šíp svou individuální akci zakončil střelou pouze do tyče. V 82. min. vzplály na hřišti obrovské emoce. Rozhodčí přehlédl ve vápně evidentní hraní rukou domácího obránce a hosté se cítili poškozeni. Až do konce byli aktivnější, ale ani série rohů již ke vstřelení branky nevedla.

Čkyně – Chelčice 3:2 (3:1). Domácí odehráli dobrý první poločas a vypadalo to na jasnou záležitost. Po přestávce však soupeř hodně kousal. „V prvním poločase jsme hráli tak, jak to umíme, když si každý plní své povinnosti, výsledkem toho byly tři vstřelené branky. Když pominu tu jednu neubráněnou standardku, tak nejde klukům za první půli nic vytknout. Druhou radši hodnotit nebudu. Hosté si za náš hodně špatný výkon mohli v klidu odvézt bod,“ komentoval utkání Patrik Krull, vedoucí SK Čkyně.