V souboji posledních dvou týmů tabulky zvítězili Záblatští nad Husincem. Ve druhém okresním souboji si poradili Čkyňští s béčkem Lažiště. Po třech bodech na domácích hřištích pak získali hráči Strunkovic a Stach.

Strunkovice – Kestřany 3:0 (2:0). První desetiminutovka diváky navnadila na dobrý fotbal, pak však byli svědky trochu hluché dvacetiminutovky. Vše ale zlomil domácí Kochma, který si na více než dvaceti metrech potáhl míč proti brance a nádhernou střelou do levé šibenice poprvé rozvlnil síť hostující branky. Hosté se sice snažili zvýšenou aktivitou vyrovnat, ale padali do domácí ofsajdové sítě. Do poločasu pak stihli dát domácí i druhý gól. Zahrávali trestný kop skoro až od levého rohového praporku, Mottl poslal míč kousek nad zemí do ohně, ten proletěl houštinou těl a skončil v síti za protější tyčí hostující branky. Druhý poločas již se odehrával za poklidné režie domácích fotbalistů. Hosté se dostávali do zakončení jen sporadicky, na druhé straně si domácí vytvořili několik výborných šancí a jednu z nich proměnil Kureš. Domácí dali ještě jeden gól, ten však pro ofsajd nemohl platit. Nakonec mohli být Strunkovičtí s jasnou výhrou i předvedeným výkonem spokojeni.

Čkyně – Lažiště B 3:1 (0:0). Domácí si přehodili zápas proti lažišťskému áčku, a tak hosté nemohli využít žádných pendlů. Čekala se jednoznačná výhra domácího favorita, ale až tak jasné to nebylo. Hosté bojovali a vydrželi s domácími celý první poločas. V tom druhém však znovu zaúřadovala čkyňská zkušenost. Hned se vstupem do druhé půle dal vedoucí branku domácích Kvapil a stejný hráč přidal v 53. minutě i druhou branku. O vítězi bylo v tu dobu jasno a domácí si v klidu náskok hlídali. Nakonec přidali Kunešem i třetí gól. Hosté korigovali stav až v závěru utkání Matulkou.

Stachy – Chelčice 1:0 (0:0). Pro oba týmy i pro samotný fotbal panovaly ideální podmínky. Klidný střed tabulky, pěkné počasí a perfektně připravený trávník, to vše slibovalo divákovi slušný zážitek. Od začátku se hra přelévala od branky k brance, ale vyložená šance nepřicházela. Hosté byli celý první poločas fotbalovější, své šance však neproměnili. Stachovští zase spoléhali na brejky, ale ani velmi slibné situace nedotáhli do konce. Po přestávce se oba týmy snažily získat vítězství na svou stranu, přišly gólové šance, ale brankáři chytali spolehlivě. Až v 62. minutě domácí kapitán Heidenreich protáhl oba stopery a do protipohybu gólmana Nováka zajistil vedení 1:0. Poté přišla řada vynucených střídání vinou zranění a hra opět upadla do průměru. Skóre se již nezměnilo, i když hosté v závěru neproměnili dvě zcela vyložené šance. Zápasu by asi slušela remíza, ale bez vstřelení branky se moc bodů nadělat nedá. Přesto je třeba Chelčické pochválit za předvedený výkon.

Záblatí – Husinec 3:1 (2:0). Souboj posledních dvou týmů tabulky již byl spíše jen o tom, kdo skončí poslední. Do okresu s velkou pravděpodobností nakonec půjdou oba celky. Zápas to byl chvílemi až zbytečně nervozní, na což doplatili hosté, kteří nakonec dohrávali v deseti lidech. Domácí byli od začátku přece jenom o krůček lepším týmem a ve 20. minutě šli do vedení po brance J. Sarauera. O čtvrt hodiny později měli velkou šanci své vedení zvýšit, ale nařízenou penaltu Had neproměnil. To nakonec nemuselo Záblatské ani tolik mrzet, ještě do přestávky totiž přidal jejich druhou branku Miroslav Kolafa. Ve druhém dějství si domácí své vedení v klidu hlídali a Kneiflem přidali i třetí branku. To již hráli hosté o deseti. Husinec nakonec korigoval konečný stav čestnou brankou, kterou dal Štangret.