Ve skupině A oba vedoucí celky bodovaly, ztratil však Dub, a tak se začínají mezi mužstvy tvořit mírné rozestupy. V tuto chvíli to však ještě vůbec nic neznamená.


Lhenice B / Ktiš – Husinec 0:1 (0:0). Husinec přijel do Ktiše v pozici lídra tabulky, ale svou hrou až tolik nepřesvědčoval. Body nakonec uhrál prakticky jedinou zdařilou střelou z hranice šestnáctky. Remíza by možná lépe vystihovala podobu utkání. Jedinou branku utkání vstřelil Kneifl.

Záblatí – Zbytiny 7:0 (2:0). Domácí favorit mohl vyhrát klidně i dvouciferným výsledkem, ale celou řadu dalších šancí neproměnil. Kromě sedmi branek ještě několikrát hráči trefili brankovou konstrukci. Vše se z jejich strany odehrávalo v jakémsi tréninkovém tempu. Hosté měli za stavu 5:0 velkou šanci na korekci výsledku, ale penaltu neproměnil Sedlák. Branky: D. Lachkovič, a Grametbauer 2, Halounek, Mir. Kolafa a L. Sarauer.

Vitějovice – Dub 4:2 (2:2). Nejméně hodinu bylo utkání hodně vyrovnané. Domácí však potřebovali konečně naplno zabodovat. Na druhé straně nechtěli Dubští ztratit body, aby se udrželi v kontaktu se špičkou soutěže. Závěr utkání ale lépe zvládli domácí a mohli se radovat ze všech tří bodů. Branky: Fiala, R. Doubek, K. Penzenstadler a Trojan – Nosek a Dejmek.

Nebahovy – Volary B 7:1 (3:0). Hosté přijeli pouze v deseti hráčích, což kontrastovalo s tím, že domácí zaplnili všechny kolonky v zápisu o utkání. Zápas probíhal zcela v očekávané režii domácích, kteří si dvěma góly Jiřího Toncara a jedním Václava Rosy vytvořili náskok do druhého poločasu. V něm se dokonce hostům gólem Františka Podrackého podařilo snížit na 3:1. Nadále však pokračovalo obléhání hostující branky, ve které doslova kouzlil Alois Wimberský, který zlikvidoval ještě nespočet domácích příležitostí. Nicméně dalším čtyřem brankám z kopaček J. Toncara, V. Rosy, S. Sittera a J. Homolky zabránit nedokázal. Budiž přičteno ke cti hostům, že ani za nepříznivého stavu „nesložili zbraně“ a sympaticky bojovali alespoň o korekci skóre.

1. Husinec 6 0 1 27:11 18
2. Záblatí 5 1 1 34:8 16
3. Dub 4 1 2 18:16 13
4. Nebahovy 3 2 2 18:15 11
5. Lhenice B 3 1 3 18:11 10
6. Vitějovice 2 2 3 21:22 8
7. Zbytiny 1 1 4 10:27 4
8. Volary B 0 0 7 6:42 0

Ve skupině B došlo k souboji dosud neporažených týmů. Volarskou pevnost však vacovské béčko pokořilo. Za těmito dvěma celky se začíná tabulka pořádně zamotávat a dá se očekávat, že se bude každým kolem měnit.

Volary – Vacov B 1:3 (0:0). Domácí porážku Volarští nekomentovali. Branky: Vairich – Hlásek, A. Bujok a Zitta.

Svatá Maří – Horní Vltavice 5:2 (2:0). Zajímavé utkání nakonec vyústilo v přesvědčivé vítězství domácího celku, přestože byli v prvním poločase herně lepší hosté. Utkání bylo soubojem o únik ze dna tabulky, zkušenější domácí celek lépe zvládl závěr zápasu a vybojoval všechny body. Výraznou postavou byl Hošek, který nastřílel tři góly. Po jednom na domácí straně přidali Košnař a Kukačka. Za hosty se trefili Šindelář a Jirků.

Zdíkov – Šumavské Hoštice 1:1 (0:0). Zdíkov se opět mohl představit v sestavě s tradičními oporami Novým a Schwarzem, kteří v minulých utkáních z důvodu zranění absentovali. Domácí začali ofenzivně a hned v 5. minutě nastřelil Šebánek tyč. V dalších minutách mohl Zdíkov ještě několikrát skórovat, avšak své šance v góly nepřetavil. Hosté vyrovnali hru až v polovině prvního dějství. Největší šanci hostí měl Gaier, který se od rohového praporku dostal až do zakončení, ale domácí Krejčí jeho šanci kryl. V úvodu druhé půle opět diktovali hru domácí. Velikou šanci nevyužil Schwarz, když sám před prázdnou bránou přestřelil. Za několik okamžiků se domácí dožadovali penalty po kontaktu Procházky se Schwarzem, píšťalka sudího však zůstala němá. V 80. minutě se domácí dočkali, po pohledné kombinaci zakončoval D. Tesař. Hosté v posledních minutách zabrali, ale do šancí se dostávali hlavně díky chybám domácí obrany. V jednom takovém závaru se zranil domácí brankář Krejčí a do hry šel mladý Šimek. V 90. minutě opět domácí zaváhali v obraně a Podskalský odvrátil na roh. T. Gaier rozehrál výborně, našel hlavu Procházky a ten zajistil hostím bod.

Borová Lada – Stachy B 2:1 (0:1). I když se hrálo souběžně s I.B, hosté přijeli v dostatečném počtu a nutno říci, že v 1. poločase byli lepším týmem. Svou převahu vyjádřili gólově pět minut před přestávkou Vl. Voldřichem. O přestávce bylo v domácí kabině asi rušno a bylo to znát i na hřišti. Krátce po začátku 2. poločasu domácí Žižkou vyrovnali a v 55. min pěknou střelou pod břevno Nahodil skóre otočil. Hosté se nemohli dostat delší dobu z útlumu a na kopačky se vmísila i nepřesnost. Sice si vypracovali pár šancí, ale útočníci si při nich počínali velmi zbrkle. Domácí si vítězství již v závěru pohlídali a hlavně za druhý poločas si tři body určitě zasloužili.

1. Vacov B 6 1 0 30:7 19
2. Volary A 5 1 1 33:10 16
3. Borová Lada 4 0 3 16:19 12
4. Šumavské Hoštice 3 2 2 9:12 11
5. Zdíkov 3 1 3 22:17 10
6. Svatá Maří 2 0 5 16:23 6
7. Stachy B 2 0 5 10:26 6
8. Horní Vltavice 0 1 6 11:33 1