Trhové Sviny – Netolice 2:3 (0:1). Na začátku zápasu byli domácí mírně aktivnějším týmem a také si vypracovali první šanci, kterou ale brankář Kabelka chytil. Postupně se utkání začalo vyrovnávat a začali hrozit i hosté. Dvě dobré příležitosti měl Vlášek, ale nedal. Na druhé straně se tvrdou střelou prezentoval domácí hráč, ale Kabelka byl na místě. Zhruba ve 37. minutě zápasu napřáhl netolický Vlášek ke střele za hranicí vápna a jeho technický pokus se od tyče odrazil do branky – 0:1. Prakticky vzápětí to mohlo být o dvě branky, ale Mužík, který si ve vápně zpracoval centr ze strany, brankáře neprostřelil. Na začátku druhého poločasu se podařilo domácím srovnat, po rohovém kopu se ve vápně hlavou prosadil neobsazený J. Petr. Další změna skóre pak přišla až v posledních fázích zápasu. V 79. minutě přihrával Křenek na Peška, ten sklepl míč v pokutovém území na Vláška, který poslal míč do sítě – 1:2. O chvilku později to bylo pro Netolické ještě veselejší. Šulc poslal míč na křídlo Pivoňkovi, ten učebnicovým centrem našel ve vápně nabíhajícího Peška, který z voleje prostřelil brankáře – 1:3. Domácí odpověď netrvala dlouho, centr z levé strany hlavou poslal do sítě Valut. Více už toho domácí nestihli. Netolice tak zvítězily a připsaly si důležité tři body.

Vimperk – Velešín 4:1 (3:1). Zisk bodu z minulého utkání na hřišti Lokomotivy ČB chtěli Vimperští doma potvrdit a povedlo se. Důležitá výhra jim dává v tabulce klid. „Hodně důležité utkání jsme zvládli, chytili jsme začátek a rychle  vedli  3:0 po brankách Honzy Blahouta a dvou Petra Vondráška. Ke konci poločasu  sice Velešín snížil, ale to bylo z jeho strany prakticky vše. Nedostal  se do utkání, protože hned po přestávce jsme zvýšili po  hezké akci, kterou zakončil mazácky Petr Vondrášek, na 4:1 a bylo hotovo. V závěru ještě běžel sám na brankáře opět Petr Vondrášek.  Po kličce  nezbývalo gólmanovi nic jiného než faulovat, následovala červená a penalta.  Bohužel zazvonila pouze tyč a poté sudí zápas ukončil. Zasloužené  vítězství domácích. Přesto jsme před utkáním brali jakékoli vítězství.  Kluci zvládli hodně těžké utkání pro psychiku do další části soutěže.  Odmakali to poctivě.  Teď nás čeká venkovní derby s Vacovem," komentoval utkání domácí trenér Jan Děd a doplnil: „Jen malou poznámečku ke klukům. I když se někomu v samotném utkání nedaří dopředu, ale maká na 100% poctivě  dozadu a pro mančaft bojuje, toho si ceníme moc a věříme, že i diváci. Jsou  zápasy, kdy se nabízíte, máte chuť a vycítíte, že spoluhráči vám přesto nenahrávají  úplně dle vašich představ. Rozhodně to nikdo nedělá s nějakým úmyslem,  to je prostě fotbal a já  doufám, že si toto také někteří uvědomí a říkám, že hráli  dobře a byli nebezpeční. Prostě z deseti sprintů dostane dvě nahrávky, bohužel. Je to jízda ano, bránit, útočit, ale jsem přesvědčen, že to pochopí.  Tak jako ostatní kluci v jiných oddílech. Jsme jeden tým a každý tam  prostě nějak patří, někdy se daří více, někdy méně. Přesto dělají pro  mančaft strašně moc, takové pilné včeličky. Tohle  si musí uvědomit a jejich psychika a výkon půjdou jen nahoru, protože  talent mají jako málokdo. Snad každý ví, o kom mluvím a vezme si to k srdci. A gólově to zlomí třeba na Vacově, věřím tomu."

Kaplice – Vacov 3:2 (1:1). Jako první zahrozili hosté. První ošemetnou situaci uhasil gólman Štěpánek a vzápětí pálil Ketzer z dálky nad branku Spartaku. Po čtvrthodině  se zatřáslo břevno hostující branky. V 19. minutě Štěpánek vyrazil střelu R. Macha z trestného kopu. V téže minutě se Vacovští ujali vedení. Z pravé strany poslal přetažený centr A. Mach na zcela volného Švihela, jenž bez přípravy placírkou poslal balón křižnou střelou do pravého horního růžku, krásný gól – 0:1. Inkasovaný gól domácí zaskočil. Hra se poté odehrávala především mezi oběma šestnáctkami s množstvím tvrdých osobních soubojů. Šest minut před přestávkou se gólu dočkali Kapličtí, když vyrovnal Divoký, který tvrdou ránou poslal míč k pravé tyči. Lácha si sice na balón sáhl, přesto se šestnáctiletý mladík Spartaku mohl radovat z premiérové trefy mezi muži – 1:1. V úvodu druhého dějství byli aktivnější Kapličtí. V 54. minutě měli domácí výhodu rohového kopu. Centroval Vávra a Lukáš Pulec hlavou poslal míč přesně k zadní tyči – 2:1. Na druhé straně se pak do zakončení dostal Ketzer, křižná střela po zemi však mezi tři  tyče nesměřovala. Deset minut před koncem předvedli Kapličtí nejhezčí akci celého střetnutí. Podnikli rychlý výpad středem hřiště, krátkými přihrávkami rozebrali bránící hráče, ve finální fázi Lukáš Pulec předložil míč do tutové šance Vávrovi, který umístěnou střelou zvýšil na 3:1. Vacovu se však podařilo ještě utkání zdramatizovat. V 86. minutě snížil na rozdíl jedné branky povedenou střelou z přímého kopu F. Čtvrtník – 3:2. Hosté pak vrhli všechny své zbytky sil do útočení, ale vyrovnat se jim nepodařilo.

1. Kaplice⋌ 7 5 2 0 18:9  17
2. Slavia ČB⋌ 7 4 2 1 16:5  14
3. N. Ves⋌ 7 4 2 1 20:15 14
4. Vacov⋌ 7 4 1 2 15:12 13
5. Čt. Dvory⋌ 7 4 0 3 13:10 12
6. Netolice⋌ 7 4 0 3 11:15 12
7. Hrdějovice⋌ 7 3 1 3 15:14 10
8. Vimperk⋌ 7 3 1 3 16:18 10
9. D. Voda⋌ 7 3 0 4 10:15  9
10. Velešín⋌ 7 2 2 3 13:13  8
11. Loko ČB⋌ 7 2 1 4 14:11  7
12. Roudné B⋌ 7 1 2 4 17:18  5
13. T. Sviny⋌ 7 1 1 5 11:20  4
14. Borovany⋌ 7 1 1 5 12:26  4