V prachatické sportovní hale se představilo šest mužstev, která byla rozdělena do dvou skupin. V těch se hrálo každý s každým na 2x15 minut a pak následovaly zápasy o pořadí dle umístění ve skupinách.

Vítězství v turnaji si odnesli fotbalisté Tatranu Prachatice, kteří v souboji o první místo porazili Club 111 poměrně hladce 3:0. „Musím Tatraňáky pochválit, vyhráli turnaj přesvědčivě,“ poblahopřál vítězům Vratislav Turek, ředitel turnaje . O třetí místo si to rozdaly oba dva zúčastněné týmy pořádajícího Rumpálu a béčko zvítězilo nad áčkem. V souboji o místo páté vyhrál tým Young Boys na 1. FC Chroboly Garda.

„Jsem rád, že se mi podařilo rozdělení týmů do skupin a od začátku do konce byly k vidění zajímavé zápasy se stoupající kvalitou hry. Až mne překvapilo, jak slušně se hrálo. Zažili jsme mnoho turnajů a mnohdy to bylo tvrdé a hrálo se doslova na krev. Tentokrát to bylo pohodové a v přátelské atmosféře. Potěšilo mne poděkování trenéra prachatických fotbalistů Lukáše Kubáta, že si mohli zahrát na tak kvalitním klání bez jakýchkoliv tvrdých soubojů,“ shrnul Vratislav Turek.

Dík pořadatelů patří i rozhodčímu M. Harvalíkovi, který bez problémů odřídil všechna utkání. „Na konci mi Míra řekl, že tak klidný turnaj ještě v životě nepískal. Nemusel udělit žádnou kartu a i běžných faulů bylo za celý den hodně málo,“ doplnil V. Turek s tím, že se i po turnaji sešly na malé oslavě všechny týmy a v přátelské atmosféře si popřály dobrý fotbalový rok 2017.