Hosté udeřili už po dvou minutách, kdy Štetina míč odkopl jen k dobíhajícímu Vozihnojovi, jenž do prázdné branky dal na 0:1. Poté favorit přidal, jenže Ben Chaim, Juliš, Néstor i Karavajev své velké šance nedali, zatímco Vozihnoj svou tutovku využil a hosté vedli ve 26. minutě už 0:2!

Ještě do poločasu však Sparta dvěma slepenýma góly Ben Chaima a Juliše vyrovnala a po změně stran fotbalisty z jihu Čech srazili do kolen dva bývalí fotbalisté Dynama, kteří přišli do hry až po přestávce: 18letý Václav Drchal se ve svém debutu uvedl v letenském áčku čistým hattrickem z 2:2 na 5:2, kanonýr David Lafata pak dvěma góly v řadě zvýšil na konečných 7:2.

Sparta - Táborsko 7:2 (2:2) - Branky: 32. Ben Chaim, 35. Juliš, 53., 57. a 62. Drchal, 75. a 72. Lafata – 2. a 26. Vozihnoj. ŽK: Kulhánek.
Sparta: Bičík (46. Vorel) – Karavajev, Hovorka (46. Kaya), Štetina (46. Costa), Vatajelu – Mavuba (46. Kulhánek), M. Frýdek (46. Sáček) – Plavšić (81. Dao), Néstor (81. Mustedanagić), Ben Chaim (46. Ćivić, 52. Drchal) – Juliš (46. Lafata).
Táborsko: Toma – Prošek (60. Peterka), Navrátil (53. Hell, 60. Blecha), Zavadil, Jakubov (53. Vaněk) – Kučera (88. Schramhauser) – Mršič (54. Vandas), Kopřiva (46. Písačka), Mysliveček (39. Brejcha), Vozihnoj (39. Valenta) – Musiol (46. Linhart).

SOUČKA ZKOUŠÍ MLADÁ BOLESLAV
Fotbalisté druholigového FC MAS Táborsko se v zápase se Spartou v Praze museli obejít bez obránce Daniela Součka (na snímku Jana Škrleho), který zamířil na testy do Ml. Boleslavi.

Daniel Souček přišel do Táborska v létě na hostování ze Slavie Praha a na podzim byl jedním ze stěžejních obránců A-týmu.

„Zavolal mi nový sportovní manažer FK Mladá Boleslav pan Jaroslav Bílek a požádal mě, zda bychom Daniela Součka neuvolnili na čtrnáctidenní testy a my po dohodě se Slavií jsme souhlasili,“ informoval novináře výkonný ředitel FC MAS Táborsko Tomáš Samec, dle něhož až testy ukážou, zda se mladý reprezentant prosadí do kádru prvoligového mužstva. „My bychom o něj samozřejmě neradi přišli, neboť je jedním ze základních kamenů naší sestavy, ale respektujeme jak zájem o něj z vyšší soutěže, tak i to, že Souček je kmenovým hráčem Slavie, která s testem souhlasí,“ dodal Samec.