Rudolfov nanavazuje na právě vydařenou sezonu. Ta nová by měla být úplně jiná. Bude opravdu? A proč tým sbíral body tak těžko? Odpovědi nabízí čtenářům Deníku lídr týmu Radim Pouzar, který odehrál minulý týden první kolo, teď o víkendu už nenastoupil. „Myslím, že minulá sezona nebyla nevydařená,“ říká a hned svůj pohled vysvětluje: „Vždyť jsme i pro další sezonu udrželi krajský přebor. Ale spíš bych ji nazval jako složitější a mnohem náročnější než ty předešlé.“

Proč ale tým tak těžko sbíral body a strachoval se o záchranu až do posledního kola?

Celou sezonu jsme se potýkali s velkou marodkou a zraněními. Obrovsky bych chtěl všem hráčům, realizačnímu týmu, obzvláště pak Janu Budějckému a panu Švaňovi, vedení a všem lidem, kteří se motají kolem rudolfovského fotbalu moc poděkovat, protože jsme nebyli v jednoduché situaci, ale zvládli jsme to.Jaká byla letní příprava, je jiná než bývala?

Předně je potřeba zmínit opět změnu na trenérském postu. Po úspěšné misi Jiřího Hrbáče, který z pracovních důvodů už nemůže působit na trenérské lavici, přichází Jiří Nárovec.

Je právě on pro Rudolfov vhodným koučem?

Jedná se o rudolfovského patriota, který velmi dobře zná prostředí a má cit na hráče.

Jak vedl tréninky?

Příprava proběhla v domácích podmínkách, byla náročná, ale až samotná soutěž nám ukáže, jak jsme připraveni.

Má Rudolfov posily pro KP?

Bohužel jsme se během léta setkali s nefér chováním některých hráčů a klubů. Přijde mi to na této úrovni jako nekorektní a zbabělé. Vrací se nám Štěpán Prokeš, který celý rok působil na Novém Zélandu a ze Spartaku Příbram přichází Antonín Rampa. Navíc chceme postupně zabudovávat naše odchovance do A mužstva a věřím, že společně s B mužstvem utvoříme fungující týmy.

Kdo bude patřit ke špičce KP?

Opět bude hrát prim Olešník, zlepšení očekávám od Jankova a mohutně před sezonou posiluje také Český Krumlov.

Kdo podle vás bude mít problémy se záchranou? Kdo bude mít největší starosti?

Myslím si, že letošní ročník by mohl být snad ještě vyrovnanější než ten loňský. Proto se mají diváci a hráči na co těšit. O sestupu rozhodne disciplína a tréninková morálka týmů.

Je v sezoně zápas, na který se vy osobně těšíte víc než na jiné? A proč právě na něj?

Přiznám se, že já se těším na všechny zápasy, protože jsem vítězný typ. Ale na co se opravdu moc těším jsou futsalové zápasy ve VARTA lize.

SK Rudolfov:

Brankáři: Tomáš Teringl, David Pícha

Obránci:

Václav Dvořák, Jan Novotný, Ondřej Hajný, Jiří Hrbáčí, Patrik Kreyziu, David Ryneš

Záložníci:

Martin Kocina, Jan Kovačičín, Štěpán Prokeš, Antonín Rampa, Radim Pouzar, Marek Sládek, Lukáš Janák.

Útočníci:

Jan Šindelář, Vojtěch Vejvar, Filip Peiger

Realizační tým:

Trenér: Jiří Nárovec

Masérka: Mirka Fenclová