Již složení týmů, když se kromě domácího FK představili ještě hráči Šumavanu Vimperk, FK Protivín a devatenáctky SKP České Budějovice, slibovalo kvalitní fotbalovou podívanou. A diváci si opravdu přišli na své,. Hrály se kvalitní zápasy s mnoha brankami i řadou dalších neproměněných šancí.

K prvnímu utkání, všechna se hrála na 2x35 minut, nastoupili domácí fotbalisté proti Šumavanu Vimperk. V pohledném utkání se rodily šance na obou stranách. Do vedení šli Vimperští po dobře zahraném trestném kopu Vondráškem. Ještě v prvním poločase pak vyrovnal Friš. Ve druhém poločase měly oba celky obrovské šance, ale skóre se neměnilo. Na řadu tak přišly penalty. Po sérii tří kopů byl stav 2:2 a o postupu domácích do finále rozhodla ta následující.

Ve druhém utkání ukázal Protivín, že bude v sezoně I.A třídy znovu hodně nebezpečný. Vyšlápl si na devatenáctku SKP České Budějovice pěkně zhurta. Hned v úvodu utkání dostal do vedení Protivín Reitinger a do poločasu přidal druhý gól Bartuška. Ve druhém poločase přidali další góly Štěpán a Prášil, Protivín tak postoupil do finále po jasné výhře 4:0.

V souboji o třetí místo mezi Vimperkem a SKP U19 šli do vedení Vimperští, když nařízený pokutový kop proměnil Vondrášek. Ve druhém poločase vyrovnal Hotový a jelikož se pak již nikdo do černého netrefil, musely o vítězi duelu rozhodnout pokutové kopy. Na ty byli úspěšnější mladíci z Českých Budějovic a skončili tak v turnaji třetí.

Finálový zápas Lažiště – Protivín měl výbornou kulisu. Do vedení šli ve 23. minutě hosté přesnou trefou Rothbauera. Po půlhodině hry srovnal Žák a hned nato dostal Lažišťské do vedení Cais. Další dva rychlé góly dali domácí i ve druhém poločase. Nejprve si v 54. minutě dal Protivín vlastence a za další dvě minuty přidal Friš čtvrtý gól. Hosté pak již korigovali pouze Fialou na konečných 4:2. Vítězem turnaje se tak stali domácí fotbalisté.

Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen P. Vondrášek ze Šumavanu Vimperk, gólmanem J. Hotový z SKP U19 a hráčem V. Cais z domácího celku. Celý turnaj odřídila trojice rozhodčích T. Trkovský, T. Žemlička, D. Petričák.